Интернет реклама УБС

24.03.15

Таке «цивілізоване» місто, або у джунглях Мауглі було краще

Весна. На вулиці з’явилося сонечко і людей гріють не обігрівачі та уфо, а теплі промінці. На деревах видніються уже зелененькі листочки, а у квіткових магазинах майоріють різнокольорові тюльпани. Правда ж приємні думки, від яких так і хочеться посміхнутись? Але ця галерея світла, весняних почуттів не для кожного. 
Є люди, яким просто не пощастило у цьому житті, і вони залишились без притулку, без грошей. Взимку безхатченків можна мало побачити, бо в холод краще ж десь знайти схованку і зігрітися. Та теплими днями їх можна зустріти у переходах метро, де вони сидять навколішки, вкриті кожухами, які знайшли на помийці. Як Ви думаєте, це ознака цивілізованого міста?
Зараз усі навколо розмовляють про те, що не в змозі сплатити рахунки за квартиру, не вистачає на шматок хліба. А ці люди не знають, що таке дім, у них немає турбот про те, як розподілити свої кошти, а чим вони харчуються – це найжахливіше, навряд чи пам’ятають смак свіжого хліба. Вони збирають об’їдки, які ми з Вами викидаємо у смітник. Коли хтось із нас хворіє, ми біжимо в аптеку, а вони змушені терпіти біль. 
Всі мріють про літо: дорослі про те, як будуть засмагати під яскравим сонцем та плавати у теплій водичці, а діти – як пірнатимуть і будуватимуть піщані замки. А ніхто ніколи не задумувався, що безпритульні також купаються у київських озерах, де Ви відпочиваєте усією сім’єю? Чи ви думаєте, звідки беруться всі ті бактерії у міських водоймах?
А це все наслідки нашої з Вами байдужості… Для цієї статті висновок не потрібен. Для кожного з нас він свій.

Дзуєнко Альона

Немає коментарів:

Дописати коментар