Интернет реклама УБС

14.04.15

Презентація фільму "МОЯ РУСАЛКА, МОЯ ЛОРЕЛЯЙ" в Україні

МОЯ РУСАЛКА, МОЯ  ЛОРЕЛЯЙ
КРАЇНА: УКРАЇНА, РОСІЯ
ЖАНР: МЕЛОДРАМА
РЕЖИСЕР: НАНА ДЖОРДЖАДЗЕ
АКТОРИ: КАТЕРИНА МОЛЧАНОВА, ЄВГЕН РИБА, ОЛЕГ СКРИПКА, ВІКТОРІЯ ВАРЛЕЙ, ГЕОРГІЙ ДЕЛІЄВ
ТРИВАЛІСТЬ: 80 ХВ.
МОВА СТРIЧКИ: РОСІЙСЬКА
МОВА СУБТИТРIВ: УКРАЇНСЬКА

14-го квітня у Києві картину презентувала творча група фільму на чолі з продюсером Валерієм Калмиковим. Одеситка Катерина Молчанова поділиться враженнями про те, як приймали фільм на міжнародних кінофорумах; виконавець головної ролі Євген Риба розповів чому два роки не виходив на зв'язок; а Михайло Штейншнайдер - чому його називали душею знімальної групи.

Моя Русалка, моя Лореляй вже отримала високу оцінку глядачів міжнародних кінофестивалів, - зазначив продюсер Валерій Калмиков. І незважаючи на те, що така історія могла статися в будь-якому місті світу, любов до нашої Одеси читається в кожному кадрі, і для нас дуже важливо як сприйме фільм український глядач вже через 2 дні на великих екранах".

На одеській прем'єрі, яка збере кіногурманів 15-го квітня, творчу групу доповнить неперевершений Георгій Делієв.

Режисер фільму Нана Джорджадзе в ці дні представить фільм на фестивалі незалежного авторського кіно країн Великої Європи в Парижі.

Моя Русалка, моя Лореляй - це зворушлива весняна історія кохання. Спокусившись на нову машину Нюрки, 14-річний Федір вирішує одружитися на 18-річній власниці червоного автомобіля. Нюрка мріє виїхати з провінційного містечка і стати актрисою. Здавалося б, між наївним хлопчаком і місцевої "артисткою" нічого не могло б бути. Однак, їх обох захоплює першу любовне почуття. Це історія про те, що у любові немає віку, з дорослого вона робить дитину, а дитина вмить стає дорослою. Така природа цього чарівного почуття, яке всім нам так знайомо.

Ведучим київської прем'єри був популярний шоумен і актор Андрій Джеджула, який вів презентацію мовою оригіналу стрічки. На прем'єрі одеської історії кохання очікуються зоряні гості, а також відомі одесити.

Нагадаємо, фільм Моя Русалка, моя Лореляй показали на Вільнюському міжнародному кінофестивалі.

Валерій Калініченко

Немає коментарів:

Дописати коментар