Интернет реклама УБС

04.12.15

Україна та Канада домовилися про співпрацю у сфері літакобудування

Виробництво надсучасних авіадвигунів, радарів, систем навігації та комунікації дозволить значно розширити експортні можливості України

Україна та Канада спільно розвиватимуть високі технології у літакобудуванні. Такої домовленості було досягнуто в ході Міжнародного аерокосмічного саміту 2015 у м. Оттава, Як передає РБК-Україна, про це повідомляє прес-служба ДП "Спецтехноекспорт".

Як зазначається, до складу української делегації на Міжнародному авіаційному саміті входили, зокрема, генеральний директор ДК "Укроборонпром" Роман Романов та директор ДП "Спецтехноекспорт" Павло Барбул, які провели переговори з провідними канадськими компаніями щодо розвитку спільних високотехнологічних проектів у сфері літакобудування.

"Така кооперація необхідна обом країнам для збереження своїх позицій на світовому ринку озброєнь та техніки. Виробництво надсучасних авіадвигунів, радарів, систем навігації та комунікації, дозволить значно розширити експортні можливості України. І в даному випадку мова йде про експорт техніки та послуг не лише в країни третього світу", - зазначив Барбул.

У свою чергу, глава "Укроборонпрому" зазначив, що досвід Канади у аерокосмічній галузі допоможе зміцнити військово-промисловий потенціал України.

"Компанії світового рівня, такі як Pratt & Whitney Canada, United Technologies, Esterline Electronics, IMP Group, бачать Україну своїм стратегічним партнером. Аерокосмічна галузь залишається ключовою для розвитку інновацій та економічного зростання в Канаді, то ж досвід цієї країни допоможе нам зміцнити військово-промисловий потенціал України", - сказав Романов.

Нагадаємо, Харківське конструкторське бюро ім. Морозова представило новітню реактивну систему залпового вогню "Верба", яка є новим поколінням відомих "Градів".

Немає коментарів:

Дописати коментар