Интернет реклама УБС

18.04.16

"Value" – журнал про справжні людські цінності.

7 квітня в ресторані "Дежавю" відбулася презентація другого випуску першого українського  журналу про справжні людські цінності "Value".  Презентували журнал гостям заходу його організатори  засновник Ірина Тарасова та видавець Аліна Кулініч. "Value" –  журнал про життя та про відомих людей, які змогли зберегти високі людські цінності, не дозволяючи собі їх переступити. В журналі відкриваються нові сторони відомих усім осіб, які спільно створюють цей проект і є авторами рубрик "Value".   
Гостями презентації були автори видання і публічні відомі особистості Тетяна Алієва, Арсен Мірзоян, Апекс Захарчук,
Олег Пінчук,  Деніс Христов, Вікторія Чекурда, Юліана Таріна, Анатолій Анатоліч, Вячеслав Соломко, Марія Орлова, Євген Литвиненко та інші.   
Презентація журналу відбулася у супроводі живого виконання соул-виконавці Олени Жигарьової та фіналістки «Голос України» Тетяни Решетняк, які всіх зачарували своїми чудовими співучими голосами. Ведучим вечора був шоумен Артем Гагарін, завдяки якому всі присутні весело провели творчий вечір. Цікавою ізюминкою вечору став майстер-клас дописувача журналу астропсихолога Юліани автора курсу «Хімія Любові», під час якої вона розповіла про те, як впливає місяць на людей та їх знайомства, знаходячись в тому чи іншому знаку гороскопа. Під час презентації серед присутніх гостей відбувся розіграш подарунків від партнерів заходу, а саме іменні картки на обслуговування в консьєрж-сервіс від Monaco Ukraine Group, картина художника Ігоря Шия ненка від KZ ART ROOM та сертифікати на бьюті-послуги від FACE BAR. 
Дата для презентації журналу "Value" була вибрана організаторами видання чудова. Саме в це день було місячне новоліття, яке є добрим знаком для започаткування нового та успішного продовження початої справи. Тож хай щастить новому українському виданню "Value" у його процвітанні та житті, а його творчому колективу тільки успіхів та успіхів.   

Леонід Коваленко.



Немає коментарів:

Дописати коментар