Интернет реклама УБС

14.10.16

«Saturato»

12 жовтня відбулось відкриття унікального творчого проекту «Saturato», організованого креативної студією інтер'єру і меблів Сappuccino спільно з Lera Litvinova Gallery. Унікальність проекту полягає в поєднанні актуальних інтер'єрних рішень з творами мистецтва. В основному це несподівані дизайнерські ідеї, адже багато власників сучасних житлових приміщень постійно задаються питанням: як поєднати сучасний інтер'єр з улюбленою класикою в живопису або, навпаки, в класичний інтер'єр вписати роботи концептуальних авторів? Це нове бачення дизайну інтер'єру, своєрідний експеримент кураторів, які представили роботи молодих художників.
Леонора Янко, директор Lera Litvinova Gallery і куратор проекту, поставила собі за мету поділитися досвідом організації подібних проектів: «Європейські країни вже давно
об'єднують сучасне мистецтво з повсякденним життям, створюючи виставки творів мистецтва безпосередньо в просторі кафе, готелі або дизайн-студії. Для культурного життя Києва такий приклад є надзвичайно важливим, адже він робить творчість художників невід'ємною частиною життя людини, і кожен день стає незвичайним ».
«Saturato» - проект, який об'єднує красу різних сфер діяльності для того, щоб подарувати момент радості, спалах пристрасті, почуття насолоди життям. Кожна робота говорить з глядачем, розповідає цікаву теплу історію за чашкою кави.
Цієї осені ви можете зігрітися і звільнити свої справжні емоції! Серед прозорого і прохолодного дня необхідно відчути силу кольору, наповнити себе новим енергетичним ковтком мистецтва і отримати заряд до наступаючої зими.
Художники: Лера Литвинова, Семен Щербина, Олег Радван, Ольга Глумчер, Johnny Crack, Аліна Гайова, Валерія Тарасенко, арт-група Light, Олена Пронькина, Дарина Микитюк.

Адреса: вул. В'ячеслава Чорновола, 27, з 11.00 до 19.00.
Відкрита для всіх: 12 жовтень - 20 листопада 2016 року.

Фет Фрумос

Немає коментарів:

Дописати коментар