Интернет реклама УБС

22.11.16

Троян очолить поліцію замість Деканоїдзе

Хатія Деканоїдзе подала у відставку
У зв'язку з повідомленням про те, що глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе подала у відставку, тимчасово виконуючим обов'язки глави стане її перший заступник - Вадим Троян.

На брифінгу Хатія Деканоїдзе підтвердила факт відставки, пояснивши його своїм безсиллям в боротьбі з корупцією. Деканоїдзе підкреслила, що Національна поліція вимагає гідного фінансування для ефективної роботи. Крім того, вона наполягає на необхідності реформи прокуратури і судів і припинення практики втручання політиків і чиновників в роботу Національної поліції. «Мої дорогі українці, мої рідні українці! В рамках своїх повноважень я протягом року, як і обіцяла, створила фундамент для розвитку нової Національної поліції і залишалася вірною вам і вашим інтересам до останньої хвилини мого роботи. Але, на жаль, моїх повноважень і волі не було достатньо для різких змін. Моя функція виконана, в зв'язку з чим я заявляю про свою відставку », - сказала Деканоїдзе.

Вадим Троян народився 12 вересня 1979 року в смт. Орілька Лозівського району Харківської області

Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, працював слідчим у Лозівському міськвідділі міліції Харківської області. Звільнився з міліції близько 2004 року.
Активно займався спортом та має низку спортивних досягнень з рукопашного бою. Член фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». 

За даними ЗМІ, у 2010—2012 роках Вадим Троян очолював ТОВ «Одеські цифрові комунікації», яке входить у групу компаній, що надають послуги на телекомунікаційному ринку під брендом «Тріолан» (кабельне телебачення, інтернет). Після звільнення з 2012 року став директором ТОВ «Сіті інвестком» у місті Бровари, яке працювало з місцевими мережами інтернету.

Був активним учасником громадської організаціі «Патріот України».

Під час війни на сході України добровільно вступив до лав батальйону «Азов», що згодом був переформований у полк міліції особливого призначення. Обіймав посаду заступника командира батальйону. Брав участь у звільненні багатьох українських міст, серед яких Маріуполь та Мар'їнка.

31 жовтня 2014 року Вадима Трояна призначили начальником Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Київській області. 

7 листопада 2015 року, у день набуття чинності закону «Про Національну поліцію», Вадима Трояна призначили начальником Головного управління Національної поліції в Київській області

04 березня 2016 року Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе представила Вадима Трояна як першого заступника глави НПУ.

16 листопада 2016 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив першого заступника голови Національної поліції України Вадима Трояна на посаду виконуючого обов'язки керівника Нацполіції.

Відзнаки та нагороди.
Орден Богдана Хмельницького III ступеня (31 жовтня 2014) — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Почесний громадянин Маріуполя.

В. Приходько

Немає коментарів:

Дописати коментар