Интернет реклама УБС

16.02.17

Майстер-клас для дітей по виготовленню годівничок для птахів



Волонтери Благодійної організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» у партнерстві з благодійною фундацією “Діти Надії” та за сприяння Інституту релігійних наук організували й провели майстер-клас для дітей по виготовленню годівничок для птахів.
Адже всі знають, що незабаром весна – сонячна і так всіма улюблена, на яку ми чекаємо з нетерпінням! Але зараз для птахів дуже не проста пора. Їм складно вижити: на дворі ще холодно, кругом сніг, водойми покриті кіркою льоду й відшукати корм у таких умовах пташкам дуже важко. І як не сумно, але в середньому з 10 птахів тільки двом вдається пережити зиму і зустріти весну своїм веселим співом. Решта гинуть, так як нестача корму знижує здатність пернатих боротися з морозами. А для підтримки достатньої температури тіла, вони витрачають багато енергії, що отримують з їжею.
Хоча синоптики обіцяють ранню і теплу весну, від сюрпризів природи ніхто не застрахований. Тому волонтери Благодійної організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» і вирішили провести майстер-клас для дітей з виготовлення годівничок для птахів.
На майстер-класі діти використовуючи доступні, підручні матеріали, а також застосувавши свою власну кмітливість і фантазію виготовляли прості годінички. А потім, наповнивши їх кормом розвісили у сквері. Деякі діти виявили бажання забрати свої творіння та повісти їх поруч із будинками в яких проживають.
Також, під час майстер-класу, волонтери розповіли дітям про зимуючих птахів та розширили їх знання сформувавши уявлення про спосіб життя птахів нашої місцевості взимку. Проведений майстер-клас активізував у дітей бажання допомагати птахам в холодну пору року, що у свою чергу виховує в них бережливе ставлення до пернатих друзів.
Окрім того всі учасники переконалися в тому, що турбота про птахів -  нескладний, а приємний спосіб проявити людяність та стати добрішими. Дякуємо всім за участь! 
Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар