Интернет реклама УБС

01.04.17

Концерт Іво Бобула

Запрошуємо 31 травня 2017 року о 19:00 в Національний палац мистецтв «Україна» на Великий сольний концерт народного артиста України Іво Бобула з новою програмою «Бо ти одна…»!
Пісні у виконанні народного артиста України Іво Бобула надихають, бентежать душу, наповнюють серце світлими почуттями. Кожен знаходить у цих музичних творах частинку своєї історії. Сильний вокал та харизма артиста не залишать байдужими присутніх у залі і Ви ще довго будете повертатися на землю з омріяних думок.
Іво Бобул відкриває свої щирі почуття у піснях, що стали шлягерами для української аудиторії - «А липи цвітуть», «Осінній сад», «Місячне колесо», «Скажу вам, дочки і сини», «Берег любові», «Якщо любиш, кохай», «На Україну повернусь»…
Співак не зупиняється на досягнутому, експериментує та продовжує свій творчий шлях. Він створює нові проекти та розширює свій репертуар, надихаючи слухачів і молодих артистів. Серед них – талановита співачка Анастасія Лавриненко, натхненна своїм наставником. У концертній програмі «Бо ти одна» вона стане спеціальним гостем і співатиме на одній сцені із легендарним артистом.
Кожний виступ Іво Бобула на Головній сцені країни – це вибух справжніх емоцій, наповнених щирістю та любов’ю. Шанувальників любовної лірики чекає незабутній вечір 31 травня о 19:00 у Національному палаці мистецтв «Україна».
Тож не пропустіть яскраву подію! На Вас чекають затишна атмосфера, живий звук та справжнє задоволення!
Владислав Пєсков

Немає коментарів:

Дописати коментар