Интернет реклама УБС

22.04.17

Ви знаєте, що за вами стежать?

Ми уже звикли дивитися на сайтах скільки людей на них заходило. І вже пройшло більше місяця, щоб звикнути рахувати перегляди у соціальних мережах. Тепер навіть міряються не «лайками» а переглядами користувачів.
Зараз у кожної молодої людини є сторінка у соціальній мережі «ВКонтакте». Без неї, щоденних оновлень у стрічні новин та десятків повідомлень за добу, наше життя тепер складно уявити.
Раніше користувачі цієї мережі могли дивитися, коментувати і «лайкати» записи один одного. Але якщо коментарі можна було прочитати, лайки порахувати, то про те хто ж дивився твоє фото можна лише
здогадуватися. На початку 2017 року вирішили запустити додаткову функцію, за допомогою якої ми тепер знаємо як багато людей проглянуло наші фото. 
Досить разючою є різниця між кількістю «лайків» та кількістю переглядів. Це зумовлено тим, що людина може не заходити спеціально на твою сторінку, щоб побачити твої записи, а просто прогортати стрічку новин, серед яких опинитися твоє фото. І це буде рахуватися за один перегляд. Прес-секретар «ВКонтакте» Евгеній Красніков пояснив, що система сама визначає, що користувач достатньо часу приділив фотографії, щоб зарахувати це за один перегляд.
Наразі не під усіма записами вказується кількість переглядів, а тільки під найбільш
свіжими. Це зумовлено нещодавнім стартом роботи системи, і саме з того часу був початий рахунок переглядів. Порахувати кількість переглядів більш давніх записів неможливо. І тепер маленьке око, яке й є власне значком  переглядів, можна побачити  у середньому на 2-4х ваших записах.
Щодо цілі такого нововведення висловився голова веб-розробки «ВКонтакте» Вадим Дорохов. Новий показник стане додатковим джерелом зворотного зв’язку і мотивації для власників контенту, котрий підкаже, яка інформація викликає більший інтерес серед аудиторії.
Як на мене,тепер, знаючи, найбільш актуальні теми буде простіше керувати людьми. Проблеми і невдоволення, які у них виникають не залишаться непоміченими. І можливо в подальшому навіть будуть створюватися рейтинги такої інформації.
Такі значки сьогодні можна помітити й на інших ресурсах. Скоро не залишиться жодної інформації під якою не буде підпису про перегляд її певною кількістю людей.
Тепер можна не перейматися, що ваша публікація непомічена, через відсутність лайків. Головне, що її переглядали.

Ольга Карлова

Немає коментарів:

Дописати коментар