Интернет реклама УБС

06.05.17

Відкриття виставки картин Тамари Гержан «Мандри в сновидіння»

5 травня в Національному заповіднику «Софія Київська» відкрилася виставка картин Тамари Гержан «Мандри в сновидіння». На відкритті були:пророчі передбачення, лавандові подарунки та багато сюрпризів.
 «Можливо, все наше життя це — сон, сон Бога; можливо, наше життя це — мандрівка сном…Вночі, коли сідає сонце, ми бачимо зорі та інші світи, а ще ми маємо можливість мандрувати в інших вимірах і просторах, мандрувати Всесвітом та в своїй свідомості. Ці світи можуть бути невичерпним і необмеженим джерелом натхнення. Головне — навчитись відкривати потрібні двері. Мабуть, тільки пізнавши темряву ночі можна
навчитись по-справжньому радіти сходу сонця. Після холодної, сніжної зими розумієш, яким неймовірним дарунком Землі є для нас весна. І після випробувань і втрат особливо гостро відчуваєш і проживаєш кожну хвилину кохання, натхнення, щастя. В цій серії робіт — відголоски і фрагменти побаченого у снах, навіяного мріями і відчутого на землі». 
Художниця Тамара Гержан. 
Про автора: Тамара Гержан народилася 5 травня 1977 року в родині музикантів. Закінчила Національну Академію образотворчих мистецтв і архітектури, реставраційне відділення живописного факультету. З 2002 р. працює художником-реставратором у Національному художньому музеї України. За ці роки відреставрувала десятки шедеврів, серед яких — твори видатних українських художників: С. Світославського, А. Мурашко, М. Глущенко, М. Івасюка, ікона Богоматері Братської XVIII ст., Дерев’яні поліхромні скульптури та ін. З 2012 — року член Національної
спілки художників України. Тамара Гержан брала участь в міжнародних пленерах в Хорватії, Сербії, Польщі. Твори художниці знаходяться в приватних колекціях України, Польщі, США, Хорватії, Сербії, Німеччини. Відвідати експозицію можна до 21 травня 2017 року у виставкових залах «Хлібні» Національного заповідника «Софія Київська». Місце проведення: Національний заповідник «Софія Київська», музей «Хлібня», 2-й поверх (вул. Володимирська, 24, Київ).

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар