Интернет реклама УБС

13.06.17

Природа, яку не можна не любити

Якщо людина не любить тварин, то вона розвивається у дисгармонії з природою. Треба завжди пам’ятати, що ми - це часточка природи і ніхто нам не давав права перебільшувати своє значення. Увесь всесвіт взаємопов’язаний між собою, ми народжуємося, живемо і помираємо, взаємодіючи з природою. Люди, які люблять тварин, неодмінно цінують природу і своє життя, вони є по-справжньому людяними. 
Але в сучасному темпі життя усе менше і менше часу залишається на милування
природою. А де можна найкраще помилуватися живою природою, як не у зоопарку чи природному парку. Тому створення маленьких заповідників, ландшафтних парків та навіть біопарків частішає.
Чомусь, коли згадуєш про зоопарки на території України, то завжди їх уявляєш не в найкращому вигляді з виснаженими тваринами, особливо це стосується віддалених куточків нашої країни. Тому такі зоопарки й не хочеться відвідувати.
Але змінюється час і на зміну йому приходять  нові зоопарки, звичайно здебільшого приватного характеру й дорожчім вхідним квитком. Проте їх приємно відвідати, вони пропонують не лише пасивний відпочинок, а й багато активностей. Суспільство прогресує і хоче, щоб все відповідало його постійно змінюваним вимогам, тому і зоопарки притримуються цієї тенденції розвитку.
Для прикладу, розкажемо про Біопарк у Одесі та про київський Зоопарк 12 Місяців. Вони існують порівняно недовго, але вже встигли полюбитися відвідувачам і особливо малечі, якій тут знайдеться безліч розваг.
Біопарк розташований за адресою м.Одеса, Тираспольське шосе 22ж. Це порівняно далеко від центру, що дає йому можливість займати площу 5га землі. Він включає у себе як ландшафтний парк так і зоопарк. Працює кожного дня з 10 годин ранку до 22.00. Тут ви зможете насолоджуватися природою, перебуваючи у активній взаємодії з нею. Так, ви маєте можливість цілою родиною побувати в гостях у лемурів. Пофотографуватися з ними, погодувати їжею, яку купите на території зоопарку та неодмінно посміхнутися, як мінімум 100 разів. Найбільше роздолля тут для дітей, адже крім того, що територія Біопарку їм буде видаватися величезною і вони зможуть вживу побачити таких незвичних і рідкісних тварин, спеціально для них  працюють аніматори, аквагрим та є спеціально обладнанні майданчики для ігор. Під час свого відвідування Біопарку вам може захотітися перекусити і це буде зробити доволі просто і відносно не дорого, Burger Club завжди до ваших послуг. Вартість вхідного квитка буде коштувати вам 150  грн, якщо ж вам 5 років чи менше то вхід безкоштовний.
Сучасному Зоопарку 12 місяців уже більше двох років, але казку своїм відвідувачам він дарує щодня. Це місце знаходиться у 40 кілометрах від Києва в селі Демидів на вулиці Вербовій 79. На його території навіть є справжнісінький замок. Тут ви зможете не лише вдовольнити необхідність у єднанні з природою, але й допомогти їй ставши опікуном певної з тварин. Якщо ж ваших коштів і снаги трохи не вистачає на опікунство, не страшно, можна просто придбати їжу для тварин, яка продається в Зоопарку й погодувати тих тварин, що вам сподобались. Кожні вихідні на території Комплексу 12 місяців відбуваються певні тематичні заходи, які неодмінно цікаво буде відвідати вам і вашим дітям. Вхідний квиток коштує 150 грн., а Зоопарк працює з 10.00 до 19.00. Приємний відпочинок вам гарантовано, а ще безліч фотографій, рідкісні тварини і такі приємні спогади про побачене. 
Трапляються моменти, коли місто набридає, як  головному герою твору Intermezzo, який тікав з утомою від міста на природу. І лише вона змогла його морально вилікувати. Тікайте на природу, ставайте її активною частиною, починайте піклуватися про тварин і ви не лише станете щасливішими і духовно наповненими, але й відтепер будете мати місця, куди завжди хотітиметься повертатися. І байдуже де ви знаходитеся й скільки маєте вільного часу, просто подивіться на зоряне небо і згадайте що це життя єдине і воно прекрасне, не марнуйте його!
Ольга Карлова

Немає коментарів:

Дописати коментар