Интернет реклама УБС

18.08.17

70-річчя з дня Незалежності Індії в Києві

15 серпня 70 років назад Індія здобула незалежність після тривалої боротьби з британським ярмом. А 15 серпня 5.000 років назад народився один з найпривабливіших та найпопулярніших богів пантеону Індії - Крішна. Співпадіння?... Крішна - той, хто приваблює, а Індія, або Bharat, як називають її індійці - країна, яка вабить.... Вабить протягом років своєю багатою культурою, традицією та людьми. Хто там побував і чиє серце було відкрите Індії, як вона завжди відкриває своє серце назустріч, не міг не залишити його там... 

   Для святкування 70-річчя з дня Незалежності Індії Посольство Індії в Києві організувало семінар та культурну подію для висвітлення політичних, економічних, соціальних та культурних досягнень Індії. Захід відбувся у престижному центрі "Український дім" у центрі міста. 
   На святкуванні Дня Незалежності Індії, організованим Індійським посольством, відвідувачі мали можливість доторкнутися до величезної спадщини індійської культури. Відбулися покази традиційних танців від півдня до півночі, традиційна музика суфіїв та звичайно ж їжа!     
   Головними гостями цього заходу був Микола Мовчан, заступник міністра з європейської інтеграції Міністерства молоді та спорту України, Ольга Трофімцева, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції. 
     Надзвичайний і повноважний посол Індії в Україні пан Маной К. Бхарті докладно виклав досягнення Індії за 70 років з часу незалежності. Крім того посол розповів про сучасну ситуацію в Індії, про те, що до здобуття незалежності в давнину Індія була дуже потужною і сильною на економічному ринку, а з незалежністю стала однією з найслабших, проте за багато років Індія поступово повертає давню силу. 
     Більше 500 гостей від місцевих органів влади, міністерств серед яких міністри, члени парламенту, члени дипломатичного корпусу, академіки, бізнесмени та індійські громадяни. 
    З приводу Дня незалежності Індії в Центральному виставковому залі відбулася виставка з Індії Rangoli (мистецтва кольорів). Барви Індії нікого не залишають байдужим, як не залишили жодного з присутніх на святкуванні.
    На святкуванні Дня Незалежності Індії, організованим Індійським посольством, відвідувачі мали можливість доторкнутися до величезної спадщини індійської культури. Відбулися покази традиційних танців від півдня до півночі, традиційна музика суфіїв та звичайно ж їжа! Qawwali група з Індії "Mera Man Sangeet" під керівництвом Айюба Мухаммеда і Мевада Гхарана виконувала  композиції іі захоплювала глядачів кавалітами, газалами та суфійськими піснями.

    На честь святкування 70- років Незалежності Індії видатна будівля Гулівер в центрі міста була прикрашена індійським триколором та логотипом India - 70.


Анастасія Леміш



Немає коментарів:

Дописати коментар