Интернет реклама УБС

16.09.17

«Supermen на арені»

Національний цирк України презентує нову Міжнародну програму «Supermen на арені»
Новий сезон стартуватиме з 14 вересня 2017 року за участю артистів з Бельгії, Італії, Німеччини, Колумбії, Мексики, Білорусі та України. Програма насичена екстремальними трюками, небезпечними стрибками та сенсаційним акробатичним  виконанням. У програмі Могутні велетні-ТРАНСФОРМЕРИ, жінки-КІШКИ, які  заповнять повітряний простір під куполом цирку, силачі-СУПЕРМЕНИ змагатимуться з артистами на виконання майстерних трюків. Тільки у Національнрму цирку України ви зможете зустрітися  з колумбійськими канатохідцями, стати свідками феєричного шоу байкерів, познайомитися з новим видом екстремального виду циркового мистецтва- мототріатлоном.  
Глядачів чекає смертельно-небезпечний номер, який виконається на  величезному «Колесі смерті», а ще у програмі працюватимуть бронзові переможці фестивалю «Золотий трюк Кобзова», які виконають унікальний світовий  трюк. 

На прес-конференції з приводу запуску нової програми

Програма порадує зустріччю з кіньми-тінкерами, пухнастими котами, чемпіоном України з Фристайлу собакою- ретривером Федором та патагонськими морськими левами на ім’я Луна, Салі та Оскар.
 Світ СУПЕРГЕРОЇВ запрошує своїх глядачів до ЦИРКУ, де  справжній SPIDERMAN чекає на Вас.
«Повітряні гімнасти на ременях» - бронзові призери фестивалю "Золотий трюк Кобзова" - Максим Круглик, Віктор Степаненко,  (Україна)
Глядачі зануряться у магічний світ, де артисти –монахи перенесуть глядачів у світ ілюзій та заклинань. Ми станемо свідками народження нового ритуалу який надає нашим артистам невичерпну силу для реалізації надскладних  трюків. 
Дзеркальне відображення один одного, синхронність виконання трюків, технічні підтримки все це створює відчуття свята.
Вперше у цирку виконається унікальний трюк без підтримок та страхувальних лонж лише довіра до партнера - стійка голова в голову у повітрі.
Артисти брали участь на  Міжнародних змаганнях по спортивній гімнастиці- Чемпіони України у Міжнародних змаганнях.
В  цирку працюють з 2014 року, де змогли вибороти призові місця на Міжнародних фестивалях.
2015 р. - бронзові переможці фестивалю "Золотий трюк Кобзова" (Україна)
2016 - фестиваль "Фігерас" - спеціальний приз від «Сікус Монголії» (Іспанія).
«Дресирований собака»- Людмила Булгакова (Україна)
У світі є багато різних видів спортивних занять для собак одним з найкращих видів тренувань є фристайл, або танці з собакою. Сучасний фристайл – це поставлений танок в якому танцює і наставник, і чотирилапий артист, які під музику виконують  складні трюки синхронно рухаючись у такт музиці.
У цирк Людмила та собака-Федор потрапили випадково, до цього часу вони присвячували себе лише змаганням по Фристайлу, де на Чемпіонаті України по танцям з собаками отримали перше призове місце.    
Цього сезону у цирку у Людмили та її чотирилапого друга дебют. 
«Високий канат»- Ortiz star (Колумбія)
Їм не відома сила тяжіння, артисти немов птахи то завмирають, то знов розправляють свої крила і тримають глядачів у напрузі.
Запальні, ритмічні, нестримні колумбійці вони зачаровують з першого погляду умінням балансувати на висоті. У них в руках лише жердина завдякі якій вони трамають баланс на канаті стрибають один через одного, підкорюють нас стрибками через  скакалку, дивуватимуть стійкою на голові, а ще прокотяться на велосипедах і все це заради бурхливих оплесків від глядачів.
«Акробатична четвірка»- п/к Валерія Ємець, (Україна)
Артисти під керівництвом Валерія Ємець підкорюватимуть глядачів гнучкістю і пластикою, умінням  тримати баланс вланого тіла та силовими підтримками на руках. Сильні, мужні та витривалі вони дивуватимуть нас неймовірною пластикою  та артистичністю виконання унікальних трюків.

«Кішки на оригінальному реквізиті»- Марина Герасимчук, Ганна Бакаєва та Ірина Резницька (кільце), (Україна)
Вперше глядачі стануть свідками нового номеру- злиття двох жанрів вокал та повітряні композиції, Жінки- кішки продемонструють свою пластику та синхронність виконання.
«Кошачі ігри»- Світлана та Марина Савицькі  (Україна)
Хто з котів не любить гуляти по даху. Запрошуємо маленьких і дорослих глядачів на веселу мандрівку із сажотрусами та  чотирилапими артистами. Наші улюбленці з легкістю демонструватимуть свої уміння стрибати через щітку, палаючі кільця, кататимуть м’ячі, а ще дістануть капелюха з височенного перша. 
Якщо вам подобаються веселі пригоди дивіться і насолоджуйтеся! 
«Комічний жонглер» Массімілано Сблаттеро (Італія)
Одним із самих вагомих місць у цирковій програмі займає жонглер. Головною метою нашого комічного  артиста-жонглера виконати бездоганно жонглювання капелюхами, аби усім присутнім глядачам було весело. Як впорається із цим завданням колоритний італійський мачо? Чи зможе він протягом  п’яти   хвилин зарядити публіку позитивом та веселощами судити лише Вам. Але ми точно знаємо, що його номер у цирковому мистецтві користується великою популярністю, а також він зумів підкорити серця багатьох європейців.

«Жонглери на конях» - п/к Руслана Яремчука та Віталія Ковтуна, (Україна)
Цього сезону Національний цирк України дарує своїм глядачам прем’єру нового номеру «Жонглери на конях»-під керівництвом Руслана Яремчука, але насправді керівників у номері двоє ним є і - Віталій Ковтун. Ідея створити незвичайний номер зародилася у генерального директора Людмили Шевченко, а режисером є Марія Ремньова.
Артисти Державної циркової компанії України та нашого цирку  вирішили об’єдати різножанрові номери. Руслан Яремчук займається переважно дресурою коней, а Віталій Ковтун і його партнери- жонглери. Під час постановки  керівники ділилися між собою досвідом переймали один у одного трюкову частину.
У номері задіяно 18 булав, які перелітають з неймовірною швидкістю,  а в польоті утворюють різноманітні геометричні візерунки. Кульмінаційною крапкою будуть палаючі булави, які запалюватимуть ваші серця адреналіном.
«Лапендула»- Ortiz star (Мексика)
Лапендула, мертва-петля, колесо-смерті так називається найскладніший реквізит в цирковому мистецтві. Глядачі просто завмиратимуть від напруги, коли мексиканські артисти демонструватимуть свій номер. Музика прискорює звучання мелодії і апарат починає прискорювати швидкість і збільшувати оберти по колу. Артисти бігатимуть, стрибатимуть, балансуватимуть із зав’язаними очима  прискорюючи свій темп на металевій конструкції. Зауважуємо, що всі трюкові елементи виконуються  без страховки.
Артисти продемонструють віртуозну майстерність на 10 метровій висоті.
Швидкість! Висота! Робота без страховки!
«Королева хула-хуп»- Олександра Соболєва (Україна)
Займатися цирковою діяльністю Олександра почала ще з восьмирічного віку, в цирковій студії, де успішно оволоділа наступними цирковими жанрами як акробатика, еквілібристика та жонглювання, але і цього виявилося не досить тому щоб вирізнитися з поміж інших артистів оригінальністю вона  почала працювати з хула-хупами. 
Навчається в Муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, готує дипломну роботу  з номером «Queen of the hoops» режисер Денис Дідик.
Номер побудований на синтезі різних жанрів, які використовуються  у жонглюванні, еквілібрі з обручами у вмінні тримати баланс. Артистка жонглюватиме маленькими та великими хула-хупами  немов королева перлинами, які завмиратимуть та оживатимуть від найдрібнішого дотику.
Переможниця Міжнародних циркових  фестивалів.
Мототріатлон»-Володимир Коваленко (Німеччина)
Мототріатлон- це феєричне за своєю видовищністю і небезпекою екстрим дійство. Ми познайомимо Вас з відносно новим та екстремальним видом спорту, що полягає у виконанні карколомних трюків та стрибків  на залізному коні, до цього часу ці небезпечні трюки демонструвалися лише на вулиці.  Професіонал із Німеччини продемонструє Вам найскладніші стрибки та перевороти, які запам’ятаються на все життя!
«Акробати на балонах»- п/к заслуженого артиста України Олега Рибченка (Україна)
Одним з вражаючих номерів програми є номер «Акробати на балонах».  Аналогів даному номеру немає у світі, ніхто з артистів у світі не наважився б відтворити акробатичні трюки на незвичному та оригінальному реквізиті.
Даний номер був створений ще у студентські роки  і успішно займав призові місця на Міжнародних фестивалях світу. 
Володарі золотої нагороди Міжнародного фестивалю у Празі, срібної нагороди у Голландії, а також лауреати Міжнародних циркових фестивалів в Монте-Карло та Греноблі.
«Патагонські морські леви»- Egbert Eshuis (Бельгія)
Родзинкою програми стануть 200 кілограмові красені  із Північної Америки, які прибули до нас на гастролі. Вони вражатимуть глядачів чудесами моторності та  спритності і  розкриють таємницю акробатичного мистецтва. Луна, Саллі та Оскар стануть справжніми родзинками програми. 
Весь час публіку розважатимуть клоуни «Онуки лейтенанта Шмідта»-
Олег Бєлогорлов та Сергій Колганов (Білорусь)
Програма триватиме 2,5 години
Ведучі програми – Марина ХЛЄБНІКОВА та  Максим ОЛЬШАНЕЦЬКИЙ;
Вокал - Ірина  РЕЗНИЦЬКА та Марина ХЛЄБНІКОВА;
У програмі бере участь  шоу-балет
Національного цирку України
під керівництвом хореографа  Владислава ГРУДИНІНА;
Хореограф- балетмейстер- Юлія САХАРОВА;
Програму супроводжує лауреат джазових фестивалів України та Італії –
оркестр Національного цирку України,
Головний диригент - народний артист України
Марк РЕЗНИЦЬКИЙ;
Режисер-постановник - Марія  РЕМНЬОВА;
Програму створено за підтримки  
генерального директора Національного цирку України,
народної артистки України
Людмили ШЕВЧЕНКО
Програма триватиме до грудня місяця.

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар