Интернет реклама УБС

05.10.17

«Мотор Січ» і Skyrizon будують авіазавод у Китаї: проект обійдеться у 3 млрд доларів

«Мотор Січ» і Skyrizon будують авіазавод у Китаї: проект обійдеться у 3 млрд доларівЯк повідомляє www.racurs.ua влітку в Китай доставили основне обладнання, яке готове для проведення випробувань двигунів. Нагадаємо, минулого року Skyrizon і «Мотор Січ» створили у Китаї спільну компанію

Китайсько-українська співпраця в сфері виробництва авіадвигунів поглиблюється. Про це свідчить нещодавно укладена угода між «Мотор Січ» та її китайським партнером Beijing Skyrizon Aviation Industry Investment щодо серійного виробництва і капітального ремонту авіадвигунів ТВЗ-117ВМА-СБМ1В на території Китаю, пише «Синьхуа».

За словами представника компанії Skyrizon, станом на кінець липня до Китаю було доставлено основне обладнання, яке готове для проведення випробувань двигунів та їх подальшого гарантійного обслуговування.

Китайська сторона наголошує, що співпраця з «Мотор Січ» дозволить Пекіну не тільки підвищити виробничі можливості по розробці власних турбодвигунів, а й заощадити витрати на експлуатацію імпортних гелікоптерів.

За інформацією «Мотор Січі», ТВЗ-117ВМА-СБМ1В являє собою новітню версію сімейства авіадвигунів ТВЗ-117. Мета розробки двигуна полягає в поліпшенні характеристик нових і раніше випущених гелікоптерів.

Нагадаємо, у 2015 році Skyrizon і «Мотор Січ» встановили відносини всебічного стратегічного співробітництва, а також уклали угоду із запорізьким машинобудівним конструкторським бюро «Прогрес» щодо створення на території Китаю виробничої бази. Потім у 2016 році Skyrizon і «Мотор Січ» створили у місті Чунцин на південному заході Китаю спільну компанію. У перспективі на базі в Чунціні буде проводитися розробка, серійне виробництво і обслуговування турбогвинтових і турбовентиляторних двигунів. За попередньою оцінкою проект обійдеться у 3 млрд дол.

Немає коментарів:

Дописати коментар