Интернет реклама УБС

23.11.17

HOLLYWOOD in KYIV


Вперше в Україні 23 листопада в Міжнародному центрі культури та мистецтв «Жовтневий палац» Kyiv Metropolis Orchestra презентує новий сенсаційний проект «HOLLYWOOD in KYIV». Музика до улюблених фільмів прозвучить у виконанні симфонічного оркестру та хору «Хрещатик».
Спеціальний гість – Тоня Матвієнко.
Kyiv Metropolis Orchestra – колектив, який складається з найкращих музикантів столиці. Вже декілька років поспіль цей оркестр тішить київську публіку вже традиційною програмою «Віденська весна» із диригентом Куртом Шмідом, концертами барокової музики «Вівальді. Пори року» та не лише. Саме цей колектив під керівництвом засновника та головного диригента Богдана Пущака цьогоріч відкрив столичним меломанам орієнтальне звучання корейської
скрипки хегим у концерті «East Legend».
Музика до кіно хітів Голівуду – один з найпопулярніших проектів, який виконується найкращими оркестрами у найпрестижніших концертних залах світу.
В проекті «HOLLYWOOD in KYIV» ви почуєте тільки оригінальні версії творів культових композиторів Голівуду, таких як Джеймс Хорнер, Ханс Ціммер, Джон Вільямс, Денні Ельфман, Алан Сільвестрі, та багатьох інших талановитих митців, яким аплодує увесь світ!
Улюблена музика з кіно прозвучить у супроводі хору «Хрещатик» та оркестру Kyiv Metropolis Orchestra під орудою диригента Богдана Пущака, в одному з найкращих і найбільших концертних залів столиці МЦКМ «Жовтневий палац». Родзинкою програми стане виступ неперевершеної Тоні Матвієнко, яка здивує слухачів своїм тембром, виконавши добре відомий саундтрек до фільму
«Титанік».
Музика до кіно хітів Голівуду вже підкорила серця публіки у багатьох країнах світу, та знайшла своїх прихильників навіть серед найвибагливіших слухачів. Ви почуєте музику до кіно: «Форрест Гамп», «Хоробре серце», «Пірати Карибського моря», «Володар Перснів», «Титанік», «Кінг Конг», «Ван Хелсінг» і не лише.
«Нам вдалося зібрати на одній сцені кращих музикантів столиці. Концерт 23 листопада в Жовтневому стане справжнім святом для меломанів», – говорить диригент Богдан Пущак.
Проект «HOLLYWOOD in KYIV» зворушить, надихне і подарує вам багато яскравих вражень!
Квитки: https://kiev.karabas.com/hollywood-in- kyiv
Подія у facebook: https://www.facebook.com/events/1986660218233481
Прес-реліз, афіша, фото, відео за посиланням: https://goo.gl/HYfRhy

Немає коментарів:

Дописати коментар