Интернет реклама УБС

25.12.17

«Диво існує»

Результат пошуку зображень за запитом "Диво існує Слава Займак"ВЦ «Музей історії міста Києва»
спільно з художником та дизайнером
Славою Займаком
представляють святкову виставку художніх творів
«Диво існує»
20.12.2017–14.01.2018 р.

Напередодні новорічних свят талановитий київський художник, дизайнер, володар премії Енді Уорхола за внесок у розбудову української та світової культури Слава Займак представив святкову серію художніх творів «Диво існує». Всі роботи автора – це свято не лише в певні числа, а й кожного дня.
На виставці митець продемонстрував близько шістдесяти дивовижних та оригінальних робіт, що пропонують відвідувачам проекту поринути у чарівний світ новорічної казки, світ яскравих фарб та кольорів. Для створення виставки автор використав образи з українських казок: фантастичні тварини, яскраві квіти, автор втілив у символах власного бачення неосяжного космосу.


Художник Слава Займак

Слава Займак – митець з тонким відчуттям кольору. Поєднуючи власну техніку роботи з адгезивними матеріалами, образи на його картинах немов оживають. Різнокольорові фарби захоплюють у вир танцю і ти вже відриваєшся від Землі та поринаєш у світ феєрії!


15555808_765387763617034_3533104_n

Як говорить сам майстер, він ніколи не починає роботу у поганому настрої чи з важкими думками, бо вірить, що енергія, якою він ділиться з глядачем, повинна бути позитивною, щирою і чистою.






Немає коментарів:

Дописати коментар