Интернет реклама УБС

31.12.17

"Магічне королівство" у цирку "Кобзов"










Новорічна казка «Магічне королівство» – це театралізоване циркове шоу, в якому Ви потрапите у яскравий світ магії та ілюзії, поринете у вир видовищних трюків та сучасних танцювальних номерів, а оригінальні клоуни та жонглери подарують Вам феєричні емоції.

Сучасна музика, неймовірні спец ефекти, світлові ноу-хау, неповторні декорації та вражаючі костюми – все це можна побачити у новорічній казці «Магічне королівство».

ІЛЮЗІЙНИЙ АТРАКЦІОН
Сучасна магія ілюзії переносить глядача у світ нереальних можливостей, де за секунду на арені з’являються і зникають люди, а предмети втрачають свої обриси.

ПОВІТРЯНА ГІМНАСТКА
Вишуканий, роматичний та небезпечний номер від переможниці шоу «Україна має талант» Олени Дуднік. Небезпечні піруети без страховки під куполом цирку здивують та зачарують вас своєю граційністю.

БАТУТ
Акробатичний вир емоцій. Артисти, ніби граючись в дитячу забавку, виконують надзвичайно складні та неочікувані трюки на батуті, практично жонглюючи власними тілами.

КЛОУНИ-АМУРИ
Романтичні, кумедні та завжди елегантні коміки поєднують серця закоханих. Романтичний та інтерактивний номер, сповнений позитиву, чудових жартів та імпровізацією. Приходьте до цирку «Кобзов» з коханими і матимете шанс буди поєднаними назавжди справжніми Амурами.

АКРОБАТИЧНА ДОРІЖКА
Надзвичайно динамічний, яскравий та спортивний цирковий номер. П’ятеро акробатів своїми вміннями та артистичністю підкоряють серця дорослих та малечі. Ви побачите, на що здатні людські можливості та закони фізики.

ХІМІК-ШОУ
Незвичайний симбіоз науки, гумору та ілюзії. Допитливі клоуни ставлять надзвичайно цікаві та яскраві хімічні досліди, запрошуючи глядачів доторкнутись до цікавинок науки.

ШОУ-БАЛЕТ
Сучасні танцювальні номери, з елементами акробатики. Кожен виступ артистів балету – це маленька театралізована вистава.

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар