Интернет реклама УБС

23.03.18

Влад Фісун - креативний директор фестивалю Atlas Weekend

З березня 2018 року Влад Фісун, ведучий "Радіо Аристократи", діджей і журналіст, увійшов до складу організаторів найбільшого фестивалю України Atlas Weekend на посаді креативного директора. Цьому рішенню сприяв ряд факторів: фестивальний досвід на "Джаз Коктебель", Z-Games, "Вулична Їжа", досвід виступів на Sziget і Burning Man в ролі діджея, досвід в медіа на посаді головного редактора журналів Playboy, "Афіша" і Viva! , а також досвід експерта, що бере активну участь в музичному житті країни.

"Моя задача - об'єднати всі позитивні сторони самої масштабної культурної події, посилити їх за допомогою інноваційних технологій, зберегти і помножити емоційні складові, і звичайно, придумати щось самому. А потім взяти участь у впровадженні цих рішень досвідченою командою Atlas Weekend. Сучасний фестиваль з аудиторією понад 300 тисяч осіб - це і масштаб і кількість сцен і майданчиків, і вражаючий список артистів, і подія в області мистецтва, і соціальний магніт, і звичайно ж, концентрат позитивних емоцій, який достаєтся кожному відвідувачу. В минулому році я був і щасливим гостем, і оглядачем, і учасником фестивалю, ведучим головної сцени, тому є збільшення продуктивності продовження співпраці видається цілком обґрунтованим "- вважає Влад Фісун.

Дмитро Тимченко
"Atlas Weekend - це не просто проект, це ціла філософія. З кожним роком ми збільшуємо нашу команду, приймаючи в неї кращих з кращих. Для нас важливо, щоб люди, з якими ми співпрацюємо, мали ті ж цінності, що і ми. Важливо, щоб Atlas Weekend був тією справою, якою вони будуть горіти. Ми шукаємо тих, хто може принести частинку себе в фестиваль і разом з нами працювати на його благо. Я впевнений, що Влад саме та людина, яка нам потрібна і під його керівництвом креативний відділ виведе фестиваль на абсолютно новий рівень, поставить нас в один ряд з європейськими фестами ", - коментує призначення Дмитро Тимченко, співвласник Atlas Weekend.

Засновник фестивалю Дмитро Сидоренко налаштований не менш оптимістично: "Ми Влада знаємо вже багато років, співпрацювали по декількох проектах і залишилися повністю задоволені спільною роботою. Масштаби фестивалю ростуть з кожним роком і нам в команду необхідні люди, які генерують креативні ідеї і відповідають за їх реалізацію, професійні менеджери здатні побудувати комунікацію фестивалю і вивести його на новий рівень. Влад давно вже зарекомендував себе, як справжній профі і ми впевнені що він відмінно впорається з цим завданням! "

Дмитро Сидоренко
"Atlas Weekend зростає по експоненті, і для вирішення комплексних завдань в команді потрібні і люди з комплексним досвідом. З огляду на, що Влад багато і плідно працював в мас-медіа, займався івентами і співпрацював з фестивалями, проводив консультації для глобальних і транснаціональних брендів, я вважаю таке рішення обгрунтованим ", - переконаний виконавчий директор фестивалю Андрій Маркевич.

Atlas Weekend (Атлас Вікенд) - один з найбільш масштабних фестивалів України. Проходить щорічно в Києві. Перший фестиваль відбувся в 2015 році на Арт-заводі "Платформа", а з 2016 переїхав на ВДНГ, де проходить в першій половині
Андрій Маркевич
липня. Засновники фестивалю - концертне агенство PMK Event Agency. У 2017 році фестиваль відвідало 315 тисяч людей, що побило рекорд відвідуваності ВДНГ 1958 року. У різні роки учасниками фестивалю були Royksopp, The Prodigy, Kasabian, Kwabs, Apocalyptica, The Subways та ін. Основна мета Atlas Weekend - розвиток фестивального культури в країні, залучення іноземних туристів в Україну і світова популяризація української музики.


Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар