Интернет реклама УБС

11.03.18

Концерт італійської естради "Тобі кохана, PUPO. Matia Bazar. Hit Italy"

7 березня напередодні Міжнародного жіночого дня на сцені Event Hall "Freedom" відбувся концерт за участю легендарних італійських артистів. З найкрутішими хітами і нестаріючими шлягерами виступили сучасний дует "HIT ITALY", популярна група "Matia Bazar" та  культовий співак і композитор PUPO. 
Напередодні італійські виконавці дали прес-конйеренцію, на якій вражаюче розповідали про Україну та її жителів, зокрема гарних дівчат. Гарно згадали про Київ, який їм подобається і є прекраксним та чудовим містом. Добре відгукувалися про нашу українську кухню, називаючи національні блюда, кому що подобається. Розповідали про італійську естраду, зокрема фестивальт Санремо, який дав поштовх багатьом відомим італійським співакам та гуртам. На завершення спілкування італійці побажали Україні розквіту та процвітання 



Перший колектив дует "HIT ITALY" розігрівав слухачів шлягерами відомих італійських співаків Андреано Челентано, Тото Кутуньо та італійських гуртів 1980-х років.  Група "Matia Bazar" хоч і приїхала у чергово зміненому складі, але її стиль та звучання пісень майже не змінився і слухачі із задоволенням насолоджувалися виконанням шлягерів чарівним голосом прекрасної солістки. 






А справжній фурор на сцені зробив легендарний Pupo (Пупо). Він зразу ж підняв публіку закладу на танці і повністю себе віддавав глядачам. Це було неперевершено, усі бажаючі мали можливість поспівати та потанцювати із співаком і томі відрівалися по повній. Пупо - найяскравіший. Обаятельнейший, харизматичний, одне слово - человечище... Профі з великої літери. Вразив. Італійський співак Пупо не вперше виступає в Україні і перший раз потрапив в нашу державу 31 рік тому.  Як і його зоряні колеги по італійській естраді 80-х, він періодично приїздить в Київ відіграти концерт.  








Під час неперевершеного італійського концерту всім бажаючим гостям FREEDOM Event Hall пропонувалося покуштувати страви європейської та української кухні під чудове італійське вино. А в фойє закладу чоловіки могли зробити подарунок для своїх коханих, придбавши смачні натуральні цукерки ручної роботи Аліни Качановської.   
Італійці дали прекрасний концерт, як кажуть вечірка відбулась на всі 100%. Глядачі залишилися задоволеними, згадавши 80-ті роки і довго не розходилися, кличучви артистів на біс. 





Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар