Интернет реклама УБС

28.04.18

Переможницею конкурсу Mrs. Ukraine International 2018 стала візажист з Києва

У середу, 25 квітня в Києві пройшов легендарний американський конкурс Mrs. International. Цей конкурс в Україні проходив уперше.

За звання краще боролися 14 фіналісток з різних куточків України віком від 25 до 40 років, яких об'єднує одне бажання - представляти Україну в Америці. У підсумку, переможницею конкурсу стала киянка Києва Олена Бойко, 2-й віце-міс - Оксана Дмитрієва, а 3-й віце-міс - Оксана Павленко.



Також Олена є успішною бізнес-вумен - власницею мережі салонів краси Boyko Beauty Home, працює викладачем макіяжу, візажистом і лінержістом.Її послугами користуються багато знаменитостей, серед яких Періс Хілтон, Жан-Клод Ван Дамм, Стефано Ролан, модель Victoria's Secret Кароліна Куркова, Сніжана Онопко, Наталя Сумська, Сніжана Єгорова та інші.Нещодавно список досягнень Олени поповнився - вона отримала звання The best model 2017 по версії журналу Touch Magazine. Перемогами і досягненнями Олени пишається її кохана людина і трирічний син Сергій.Олена Бойко - провідний візажист України. Вже 7 років вона є викладачем і візажистом відомої в усьому світі beauty-мережі Dessange International Group (Франція), персональним весільним візажистом, візажистом в телевізійних проектах і fashion-індустрії. Працювала з такими світовими брендами, як Vogue, Dessange, L'Officiel, Men's health.Леонід Коваленко




Немає коментарів:

Дописати коментар