Интернет реклама УБС

30.09.18

Здавайте каштани - отримуйте гроші

Підприємство Київміськвторресурси закликає киян, аби вони долучилися до збору каштанів. За кожен кілограм кінського каштану обіцяють дві гривні.

Данна подія привернула не аби яку увагу громадян, у мережі Facebook активно обговорюють плюси та мінуси. Прихильники радіють, що буде чим зайнятися дітворі, а інші нарікають, що краще б пакети приймали.
Каштани для переробки приймають у столичних пунктах прийому вторсировини й макулатури. У Київміськвторресурси інформують, що перероблені каштани використовуватимуть для виготовлення косметичних засобів і медичних препаратів.

Там також повідомляють, що хоч кінський каштан, який росте у Києві, очищає повітря від вихлопних газів, та, на думку експертів, медичні засоби, які виготовляються на його основі є цілком безпечними для здоров’я. Усі компоненти підлягають ретельній перевірці.

Ініціатором проекту є голова громадської екологічної організації “ Друге життя” Сергій Волков. Він розповів про особливості відбору каштанів і наголосив на тому, що вони мають бути очищеними. Після того як ви здали каштани, їх фасуються в сітки, щоб не зіпсувалися. Згодом доставляють на завод, де здійснюється лише їхня первинна переробка і вже за пару місяців вони прямують до європейських фармкомпаній, де каштани використовують як основу для косметики та медпрепаратів.


Анастасія Салтанович

Немає коментарів:

Дописати коментар