Интернет реклама УБС

24.10.18

27 жовтня в Києві - Нордична Ніч

Venner! Vänner! Ystävät!
Цього року північ прийде до України раніше календарної зими.
27 жовтня в Києві вдруге відбудеться один з найбільших заходів, присвячений темі північноєвропейських країн – Нордична Ніч. Захід відбудеться за підтримки посольств Данії, Норвегії, Швеції та Фінляндії, а також Nordic Council, і на декілька годин перетворить Музей Історії Києва на простір, який ознайомить гостей з культурою та особливостями нордичних країн.
На трьох поверхах музею з 18:00 і аж до півночі вас будуть чекати: майстер-класи і концерти, дискусії та бесіди, інтерактивні заходи і дегустації, і все це - про цінності та культуру нордичних країн, подорожі та стиль життя, технології та інновації, мови та мистецтво, та ще багато іншого.
З повною програмою можна ознайомитися у найближчому майбутньому, найочікуваніші цікавинки програми будуть публікуватися на сторінці події, тому слідкуйте за оновленнями!
1. Одна з головних цінностей Nordic Night 2018 - це люди. Данці, шведи, норвежці, фіни, активні та допитливі українці, які проживали у північних країнах, - всі готові ділитися досвідом, вчитися та розважатися разом. Тому незалежно від формату, чи-то бесіда, чи дискусія, чи майстер-клас, ви зможете зануритися у атмосферу справді нордичних цінностей - довіри, відкритості та рівності. Крім того, у межах музейної ночі за участі поважних спікерів відбудеться дискусія на тему нордичних цінностей, та як саме вони формують в том у числі те, що ми називаємо “хюгге”, скандинавський концепт щастя.
2. Для фізично активних гостей, та тих, хто хоче стати такими, підготовано цілу секцію про велосипедну культуру у партнерстві з Асоціацією Велосипедистів Києва. Ви зможете ознайомитися із найрізноманітнішими велосипедами з усього світу, навчитися обирати свій перший велосипед, а гості, які вже “на двох колесах” зможуть зануритися глибше у тему велосипедної інфраструктури міст України. Не забудьте також відвідати пізнавальну виставку про велосипедну культуру та “з’їздити” віртуальним велотуром по Копенгагену.
3. Музика та танці - це комунікація культур. У межах Nordic Night 2018 відбудуться концерт від від Всеукраїнського товариства Едварда Гріга та викладачів і студентів Житомирського музичного училища ім. В. Косенка. Також на вас чекають джазовий концерт, танцювальний майстер-клас, а також бесіда про шлях шведської музики від давньої до сучасної.
4. Від експертів ви дізнаєтесь про скандинавську міфологію, культурні зв’язки між українськими землями та північними та ще багато цікавого.
5. Як же без бесід про подорожі чарівною Скандинавією? Вас очікують розповіді про досвід мандрівок на Свальбард та по всій Скандинавії.
6. Екологічна свідомість - це не просто тренд, це важлива цінність для людства, і досвід північних країн це показує. Розібратися у енергоефективності, підійти до питання з грою та відкритістю ви зможете із нашими партнерами - Danfoss та організацією Екодія.
7. Для шанувальників Скандинавської кухні Nordic Night 2018 пропонує майстер-клас із приготування традиційних данських сендвічів "сморреброд", а також можливість дізнатися більше про пивні нордичні традиції. А Carlsberg пригостить напоями, які допоможуть втамувати спрагу.
8. Для гостей, які готові вчитися будь-де і будь-коли, відбудуться експрес-уроки із шведської та фінської мов. І ви зможете познайомитися із скандинавськими гостями Nordic Night 2018 прямо на місці :)
9. Крім всього зазначеного вище, на Nordic Night 2018 будуть ігри, призи, фотозони та багато-багато іншого. Слідкуйте за оновленнями!
Nordic Night 2018 відбудеться у Музеї історії Києва, за адресою вул. Б. Хмельницького, 7.
Початок о 18:00.
Квитки можна придбати на TicketForEvent та з 22 жовтня у касі Музею історії Києва. Безпосередньо на вході 27 жовтня квитки можна буде придбати за 300 грн.
Організатори події: Multicultural Center, МВЦ «Музей історії Києва»
За підтримки Посольства Данії, Посольства Норвегії, Посольства Швеції, Посольства Фінляндії та Nordic Council.

Леоныд Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар