Интернет реклама УБС

27.10.18

Виставка Олексія Ревіки «Садівник та Господиня»

Живопис для Олексія Ревіки – це дослідження соціальних явищ. Найбільший інтерес у нього викликає психологія відносин між особистістю та різними системами: державою, релігією, суспільством, масовою культурою.
Методика семантичного реалізму, в межах якої працює автор, полягає в пошуку образу та створенні сюжету, побудованого на символах: глядач бачить звичні предмети, які змінюють своє значення в залежності від контексту. Це викликає візуальний дисонанс: глядачу не лише цікаво та незрозуміло, а ще й побачене не співпадає з роздумами, які воно викликає.
«В роботі у мене немає мети висловити певну позицію в межаї якоїсь ідеології, донести якусь істину, немає наміру обрати чиюсь сторону, моя мета – спровокувати дискусію», – пояснює Олексій Ревіка .
Серія робіт «Садівник та Господиня» сфокусована на темі сили уяви та її значенні в історії людства. Садівник та Господиня – це кожен з нас, і від того, як ми пояснюємо реальність, в якій ми існуємо, залежить те, якою вона є або може бути. Кожна з робіт серії присвячена одній ідеї, сюжет мінімально деталізований, щоби глядач одразу розумів головне.

Виставка працює з 23 жовтня

Немає коментарів:

Дописати коментар