Интернет реклама УБС

29.12.18

В Києві відкрили сучасну дитячу бібліотеку


В Києві на Подолі відбулося відкриття оновленої Дитячої публічної бібліотеки в рамках проекту Bibliohub. Бібліотеку можна знайти всім охочим на в
улиці Межигірська 25. Про це повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.
Ремонт тривав 2,5 роки, на оновлення бібліотеки витратили близько 3 мільйонів гривень. 
Бібліотека складається з оновлених приміщень, де крім книг, є публічний простір з 3D-принтером і комп’ютерами, зокрема, для людей з інвалідністю та людей похилого віку.
Також тут можна знайти затишок для роботи в тихому місці, користуватися електронними книгами, планшетами та, якщо є охота, взятися за освоювання 3D- моделювання. Кожен може обговорювати нову книгу в чудовій компанії на спільній кухні. Бібліотека щиро запрошую всіх охочих школярів відвідувати лекції та регулярні додаткові заняття, але звичайно в позашкільний час.
Як інформує інтернет-портал openkyiv.info, на даний момент в бібліотеці функціонують такі освітні програми для дітей: заняття з астрономії, комп'ютерного кодування, анатомії, настільних ігор, колективного читання дитячої літератури і розвиток дрібної моторики. В майбутньому планується запуск занять з англійської мови в форматі speaking club.

Варто зазначити, що Bibliоhub - це проект, який має на меті зробити бібліотечний простір зручним для людей з вадами зору та інвалідів, а також розширити можливості культурно-освітніх програм і забезпечити цікаве та корисне дозвілля для дітей.
Анастасія Салтанович

Немає коментарів:

Дописати коментар