Интернет реклама УБС

02.12.18

Концерт «SPIRIT OF JOY»



Голос далекого Гаїті, учасниця «Голосу країни» Німеччини, незрівнянна Рашель Джанті запрошує у світ витонченої духовної музики разом з піаністом-віртуозом та композитором Фальком Боніцом. До Києва Рашель та Фальк завітають із концертною програмою «SPIRIT OF JOY», яка відбудеться в неділю 2 грудня в Будинку художника (Львівська пл. 1-5) о 19-ій годині.

Рашель Джанті, гаїтянка за походженням, народилася в Нью-Йорку, виросла в Монреалі, а нині мешкає в Берліні. Вокал – пристрасть і сенс її життя.
Як бек-вокалістка Селін Діон, Рашель два роки гастролювала разом з канадійською поп-зіркою й відвідала понад 20 країн світу. Розпочавши сольну кар’єру, з успіхом виступала в Італії, Німеччині, Франції, Австрії, Швейцарії, Словаччині, Чехії, Україні, Ісландії, Марокко та на Тайвані. Особливе місце в її музичній біографії посідає концерт у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку, присвячений вшануванню жертв рабства, та виступ в якості спеціальної гості із всесвітньо відомим Віденським хором хлопчиків. У 2018 році Рашель випала нагода виступити також на пишному Віденському балу.

Талановита співачка й автор пісень, Рашель дебютувала з альбомом D'AME SOUL, який назвали кращим альбомом автентичної французької душі. Відтоді співачка записала іще три компакт-диски, пісні з яких можна буде почути на концерті у Києві.

Творчість Рашель наповнена не лише музичним, а й духовним змістом, який поглибився завдяки практиці Сахаджа Йоги за останні 10 років. Саме медитація є її провідником та джерелом музичного натхнення, про що вона охоче розповідає у своєму виступі на TEDx Talk https://u.to/nKApFA 

Вокал Рашель доповнить маестро Фальк Боніц – піаніст-віртуоз та композитор з Німеччини. У парі з Рашель він виступає останні 5 років.

Фальк напрочуд різносторонній музикант, який комфортно почуває себе в різних стилях від класики до джазу, соул та поп-музики. Його дебютний альбом Märzsonne, записаний у складі The Falk Bonitz Trio, поєднав у собі класичну музику, модерний та латино-американський джаз та приніс йому славу неповторного та блискучого композитора.

Окрім цього Фальк має значний досвід акомпонування для театральних проектів та німого кіно.

Дует Рашель Джанті і Фалька Боніца є справжнім відкриттям у музичному світі Європи.

Програма «SPIRIT OF JOY» – це більше, ніж концерт. Це музика, що дарує душі – спокій, серцю – радість, а розуму – тишу!

Відчуйте справжню радість духу на концерті «SPIRIT OF JOY» 2 грудня в Центральному Будинку художника (Львівська пл. 1-5) о 19:00.
Вхід вільний!

Більше про учасників:

Немає коментарів:

Дописати коментар