Интернет реклама УБС

04.02.19

Сучасний Німецький Цирк, мега шоу «Black and White»

Сучасний Німецький ЦиркНаціональний цирк України це унікальний вид мистецтва в якому живе відлуння середньовіччя і присутній дух романтизму.
Вперше в Україні з гастрольним туром у Києві сучасний цирк з Німеччини з новим Мега шоу «Black and White», де глядачам вже з 2 лютого буде презентоване нестандартне та інноваційне видовище.
Якщо ви вважаєте, що цирк – виключно дитяча розвага, то Міжнародна програма переконає вас у зворотньому! Глядачів всесвітньо відомого Цирку очікують захоплюючі трюки, об’ємний звук, іскрометне видовище світла, феноменальні спецефекти поєднання яких створює динамічне та сенсаційне видовище.
У більш ніж двогодинній програмі майстри циркового мистецтва демонструватимуть Вам свої уміння, бо вони знають як зробити ЦИРКОВЕ ШОУ- МАСШТАБНИМ.
Всесвітньо-відомий артист, із Мексики, на висоті понад 16 метрів, продемонструє смертельно-небезпечні трюки на унікальному реквізиті, які пов’язані з ризиком для життя.
Майстрам із Колумбії не відома сила земного тяжіння, їх не лякає «Колесо-смерті» вони з легкістю виконають екстремальні стрибки та ризиковані повороти.
У битві за верховенство змагатимуться дві банди. Хто ж з них отримає перевагу у виконанні незвичайних трюків на підкидних дошках? Завдяки бурхливим оваціям глядачів буде обрано переможця, який і отримає коронування.
Над глядачами ширятимуть повітряні гімнасти, які заряджатимуть Вас чуттєвістю, потужною хореографією і незвичайними злетами та падіннями у коханні.
На шанувальників циркового мистецтва чекає майстер- клас від народного спортсмена із Індії, який покаже унікальний талант антологічної йоги.
Міжнародний призер фестивалів виконає майстерну гру з діаболо та жонглювання зі світлодіодними м’ячиками. А лауреати Міжнародних циркових фестивалів у Парижі та Римі танцюватимуть пристрасне танго разом з чотирилапими друзями.
Глядачів зуміють здивувати: екстремальні виконавці на зустрічних гойдалках, які відчайдушно перелітатимуть над 13-ти метровим манежем, сміливі і безстрашні вершники на конях, акробати у номері «Ікарійські ігри» шокуватимуть Вас нестандартними трюками.
Родзинкою програми стануть літаючі мотобайкери, з мега вражаючими стрибками у повітрі, які зуміли підкорити глядачів з багатьох країн зарубіжжя та здобули чимало нагород на Міжнародних фестивалях. Мотофристайлери з Mad Flying Bikers – абсолютні професіонали, які на повній швидкості злітатимуть під купол цирку, щоб виконати мертві петлі та показати сміливі трюки глядачам. Запах бензину та шум двигунів змусять серця шанувальників битися швидше і шокуватимуть прихильників ризикованим яскравим видовищем.
Глядачів, які прийшли до цирку посміятися від душі розвеселятимуть сучасні, веселі та запальні клоуни нового європейського рівня!
Купуйте найкращі місця вже сьогодні!!!


  Леонід КоваленкоФото Сергія Комісарова 

Немає коментарів:

Дописати коментар