Интернет реклама УБС

23.04.19

Про українську гімнастику. Про події.

Відкритий кубок Києва по спортивній гімнастиці відбувся 22 квітня.
 Головний тренер збірної України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський розповів:
 «Змагання поки що мені подобаються, вони такі феєричні, відчувається і свято, і народ такий піднятий, і глядачі, і судді, і спортсмени.
 Які цілі ставив перед командою?  У хлопців дуже мало змагань у зв'язку зі скасуванням багатьох із них, і фінансово важко, тому мета ставиться одна – спробувати себе.
 Тому що вони вийшли, мандраж у всіх, лякаються, бояться десь, ось цей момент ми проходимо.
 Є явні лідери, з якими важко конкурувати, але намагатимемося», — сказав Сартинський.
 Головний тренер збірної України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський розповів, що стежить за виступами Іллі Ковтуна та спілкується тренером Іриною Надюк.
 Ілля Ковтун також бере участь у Бундеслізі, я також переглядаю всі ці змагання.  Зідзвонюємося, що там і як», - сказав Сартинський.
Геннадій Сартинський оцінив виступ команди на чемпіонаті Європи, який з 11 до 16 квітня проходив у турецькій Анталії.
 «Перше завдання, яке ми ставили, — потрапити командою на чемпіонат світу, тобто треба увійти до топ-13.  Ми потрапили, це завдання було виконано.
 А тепер на чемпіонаті світу з огляду на те, що 3 команди потрапило, значить потрібно буде потрапляти в топ-9.  Якщо потрапляємо, то командою йдемо на Олімпійські ігри.
 А загалом команда виступила не так, як хотілося, могли набагато краще та були готові.  Крім Ковтуна, всі виступили неважно.  Але навіть при цьому виступі ми змогли пробитися, а якби всі виступили через свої можливості, як були готові, могли б боротися за трійку.
 Але з огляду на те, що у хлопців не було змагань, не було практики, лише Ілля роз'їжджав по етапах, і Ігор Радивилов», — сказав Сартинський.
 Україна стала 5-ю у медальному заліку ЧЄ зі спортивної гімнастики
-      Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв розповів про створення власної федерації спортивної гімнастики.
 “Ми створили від мого імені нашу федерацію.  Ми розуміємо, що у спортивній гімнастиці немає людей, які займаються її розвитком.
 Ми вирішили, що зараз така можливість і ми цим займатимемося – проводити івенти, змагання.  Я буду свою школу відкривати, робитимемо набір дітей.
 Буде дуже багато проектів.  Це рішення не на один день, а на 10-15 років.  Щоб минуло 5 років, і ми розуміли, що ми маємо якісь нові діти, з якими ми можемо працювати.
 Все, що було до цього, – це нічого.  Я дивився як спортсмен на все дуже довго…», – сказав Верняєв.
 «Не знаю, хто як, але я добре сприйняв рішення щодо повернення до змагань.  Я чекав цього і хочу працювати, хочу виступати і змагатися.  Тож для мене це гарна новина.
 Сергій Мамиченко

Немає коментарів:

Дописати коментар