Интернет реклама УБС

07.04.19

Групова виставка “Занурення»

В Mironova foundation представили занурення у підсвідомість. 3 квітняу просторі Mironova foundation відкрилась групова виставка “Занурення». П’ять молодих українських художників – Юлія Бєляєва, Беата Корн, Антон Поперняк, Сергій Западня та Віктор Мельничук представили живопис, скульптуру та арт-об’єкти і показують особливий стан свідомості, який дарує захоплення та нестерпну легкість буття.

Сучасний світ з усім своїм божевільним розмаїттям пропонує безліч варіантів занурень. Політичні ігри, революції та війни, релігійні та антирелігійні зібрання, боротьба за права, за своє місце в суспільстві, побудова бізнесу, кар’єри, особливий спосіб життя, тренінги, карнавали, рейви, віртуальна реальність. Обирай своє занурення, той особливий, часто штучний, стан свідомості, при якому самоусвідомлення себе, як особистості зменшується чи втрачається зовсім. Але є речі, занурюючись в які, ми відкриваємо нові форми та змісти, глибини внутрішнього світу і відчуваємо ту незбагненну легкість буття, яка дарує натхнення та налаштовує на творчість. Витончена гармонія природи, по-авторському переосмислена в арт-об’єктах Беати Корн та Сергія Западні, захоплююче своєю непізнаністю безмежжя глибини в живописі Віктора Мельничука, кохання у магічному реалізмі диптиха Антона Поперняка, пошуки себе, відкриття нових сенсів у скульптурі Юлії Бєляєвої, - ось величини, які варті безкінечного занурення, варті мистецтва, вважають учасники проекту.

Юлія Бєляєва - художник, графічний дизайнер. Закінчила Національний університет ужиткового мистецтва та дизайна ім. Михайла Бойчука. Учасниця багатьох колективних виставок. Живе та працює в Києві.
Беата Корн - художник, кераміст, скульптор. Народилася в Ужгороді, закінчила Львівську національну академію мистецтв. Живе та працює в Ужгороді.
Віктор Мельничук – художник. Народився в Луцьку, закінчив Львівську національну академію мистецтв. Живе та працює в Ужгороді.
Антон Поперняк – художник, графік. Закінчив Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури, факультет станкового живопису. Живе та працює в Києві.
Сергій Западня - художник, що працює у різних медіа, від класичних живопису та графіки до комп'ютерної графіки, фотографії. Навчався у Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури, у майстерні вільної графіки А.В. Чебикіна. Живе та працює в Києві.



Немає коментарів:

Дописати коментар