Интернет реклама УБС

02.04.19

В Києві у Палаці спорту відбувся міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup


1 та 2 квітня у київському Палаці спорту відбувся 15 ювілейний міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International cup. Організатор заходу – Олімпійська чемпіонка, президент міжнародного благодійного фонду «Спорт і діти», Стела Захарова. 
Ukraine International cup – значна спортивна подія року, що піднімає престиж нашої країни на міжнародній арені та демонструє кращі здібності спортивних гімнастів. 
Урочисто міжнародний турнір відкрила Стела Захарова, організатор турніру, Геннадій Пліс, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації, Валерій Цибух, надзвичайний та уповноважений посол України, міністр спорту України 2001 року. 
Спорт – це те, що об’єднує людей по всьому світові. Не важливо, якою мовою ми говоримо чи яку віру сповідуємо. Рада, що вже 15 років поспіль ви приходите і підтримуєте гімнастику. Мені приємно бачити заповнені трибуни. Я пишаюся тим, що спорт в Україні стає цікавішим від політики. Вітаю всіх учасників на гостинній українській землі та бажаю всім насиченої боротьби та справедливих перемог,- привітала учасників та гостей Стела Захарова.
Цього року  змагалися команди з Туреччини, Ізраїлю, Білорусі, Кіпру, Польщі, Грузії, Малайзії, Єгипту, Литви, Словенії, Німеччини і господарі турніру – гімнасти України. 
 Міжнародний благодійний фонд «Спорт і діти» олімпійської чемпіонки зі спортивної гімнастики Стелли Захарової створений для популяризації спорту в Україні, всебічно сприяє його розвитку, а також для допомоги дітям, яким необхідні допомога і увага. Благодійний фонд організовує і підтримує заходи з розвитку інфраструктури об'єктів охорони здоров'я і соціального обслуговування. Під патронажем Фонду знаходиться ряд дитячих спортивних шкіл зі спортивної гімнастики.

Володимир Мамиченко

Немає коментарів:

Дописати коментар