Интернет реклама УБС

20.06.19

Відкриття виставки Майкла Блейзера "ЖИТТЯ ЯК РОДЕО" у Музеї історії міста Києва!

Шоу, спорт, неймовірне видовище, де все вирішується за долі секунд. Атаки биків рогами, галас трибун, адреналін, синці та зім’яті капелюхи – ця частина культури американських ковбоїв все більше вабить глядачів своїм авантюризмом та небезпечністю. До прикладу, Г’юстонське шоу родео щорічно відвідує близько 3 мільйонів глядачів.
Таку традиційну для американців і ментально дивну для українців атмосферу родео закарбовує на фотографіях Майкл Блейзер. Цьому заняттю він присвятив 20 років, зробивши з шоу майже 100 тисяч кадрів. Для першого публічного показу у Музеї історії міста Києва з його колекції були ретельно відібрані 60 знімків.
Динамізм цього екстремального виду спорту вражає, проте кілька секунд можуть здатися вічністю, коли намагаєшся втриматися у сідлі. Та головне тут – відчути не лише азарт ковбоїв та булфайтерів, а любов до життя, яка і є головною на світлинах фотографа, адже життя – це родео.
Зафіксувати один момент у швидкоплинному русі – таке завдання поставив перед собою автор, намагаючись перенести атмосферу американського ранчо у київські реалії за допомогою мистецтва. 

Виставка організована Благодійним Фондом «Дар» за підтримки SigmaBleyzer і буде демонструватись до 10 липня..  

Про автора:
Майкл Блейзер – фотограф із Г’юстона, Техас. Народився у Харкові, але  переїхав у Сполучені Штати у 1978 році. Розпочав кар’єру в галузі фінансів та менеджменту. Протягом 15 років працював на керівних посадах в Exxon та Ernst&Young в Техасі, Луїзіані та Європі. У 1994 році став одним із засновників приватної компанії SigmaBleyzer, яка інвестує в перспективні ринки країн Східної Європи. Фотографія є найбільшою пристрастю Майкла Блейзера. За останні 50 років він створив понад 1 мільйон знімків.




Немає коментарів:

Дописати коментар