Интернет реклама УБС

11.06.19

Конкурс краси"Miss Hot style"

Наприкінці травня в ресторані «Трипільське Сонце» с. Підгірці, Обузівського району відбувся конкурс краси "Miss Hot style" від модного журнала "Event World". На гостей конкурсу краси чекала цікава захоплююча програма.
  На конкурсі було обрано саму красиву дівчину «Міс літо – 2019». Під час конкурсу краси відбулася також презентація травневого номеру журналу "Event World", обкладинку якого прикрасила міжнародна маркетингова компанія MAU Production, яка робить фото та відео контент для відомих брендів дизайнерів.
У конкурсі краси взяло участь 11 дівчат, які у чудових нарядах показали гостям та членам журі 3 захоплюючих дизайнерських виходи. Під час першого показу учасниці конкурсу продемонстрували  публіці легкі повітряні плаття від Ксенії Сіренко та найкращі дизайнерські вінки в Україні від Яни Козловської. Другий вихід був присвячений діловому стилю від Катерини Колмакової. Останній третій вихід красунь був спільним показом вечірніх суконь Катерини Колмакової та Катерини Герцегової. 
Після завершення конкурсу та оголошення переможців про міжнародну компанію MAU Production та її діяльність на ринку України люб’язно розповіла представниця Юлія Виговська.
Юлія, розкажіть, чим займається Ваша компанія?
MAU Production займається створенням фото та відео контенту по всьому світу – Україна, Європа, США… Нашою перевагою є те, що в компанії працюють моделі з усього світу. В своєму роді ми являємось унікальною компанією в тому, що вдалося об’єднати рекламу, маркетинг, фото-відео контент в одному продукті. Завдяки цьому можемо просувати наш контент на ексклюзивних платформах. MAU Production має офіси в США, Україні та Іспанії. Компанія дуже активно співпрацює з Україною, так як українські моделі є досить цікавими у всьому світі. Ми колоборіруєм усіх міжнародних моделей разом, створюючи ексклюзивний контент та фото як наприклад блондинок, так і афро-американок. Ми мандруємо по світу і в ексклюзивних локаціях можемо створити фото-відео контент для любої компанії за доступними цінами.
Яке відношення має Ваша компанія до цього конкурсу краси?
Ми є гостями. В самому конкурсі від нашої компанії прийняли участь три моделі.
Які самі гарні моделі?
Наші українки. В світі їх завжди вибирають найчастіше. Перевагу віддають дівчатам слов’янкам. Як США, так Європа і Азія хочуть створювати ексклюзивний контент саме із білошкірих дівчат.      
Мабуть завдяки своїй популярності, українські моделі залишають Україну назавжди?
Ні, дівчата як правило виїжджають на тиждень для створення контенту, а потім повертаються додому.
Юлія, а моделей досі вибирають за параметрами 60х90х60?
Нині параметри тіла дівчат вже не грають роль. Все змінилося в зрівнянні зі старим стереотипом мислення. Моделей вибирають за ексклюзивними параметрами згідно європейських стандартів.  
Як на Вашу думку, на цьому конкурсі дівчата стали переможцями заслужено?
Так. Перше місце отримала гарна дівчина. Також друге місце у цікавої моделі, вона мені подобається, будемо її запрошувати до наших контентів. Загалом ми шукаємо нові обличчі і ця дівчина дуже підійде.  
Яке грандіозне дійство планує провести MAU Production в найближчому майбутньому?
В майбутньому в лютому 2020 року у нас пройде в Домініканській республіці конференція маркетингу, куди з’їдуться всі представники нашої компанії з усього світу. На цей захід запрошено багато представників брендів, роздрібної торгівлі, популярних бутиків. На конференції можна буде узнати новини маркетингу по всьому світу й прияти участь в фото сесіях.
Переможниця конкурсу  "Miss Hot style" Ольга Леонова теж люб’язно дала інтерв’ю.
Олю. Хочемо привітати Вас з перемогою і побажати тільки успіхів. Розкажіть, як попали на цей конкурс?
Дякую Вам за привітання. Для участі в "Miss Hot style" мене запросила дизайнер суконь Катерина Герцегова. Я ній дуже за це вдячна. Це був дійсно прекрасний конкурс.
Олю, а Ви самі є моделлю?
Ні, я сама організовую конкурси краси тільки в Полтавській області.
Мабуть в цьому конкурсі приймали участь різні дівчата, а не тільки моделі?
Так, звичайно. Всі бажаючі дівчата могли прийняти участь в конкурсі краси "Miss Hot style", показати себе та спробувати свої сили.
Ви мабуть старалися у виходах, як гадає заслужено Вас вибрало журі конкурсу для перемоги?
 Мабуть в моїй перемозі зіграв великий модельний стаж. Так як сама роблю конкурси, то це й зіграло велику роль в перемозі.
Своїх суперниць відчували, що виходили з Вами на подіум?
Звичайно. Всі дівчата були такі красотки і з ними потрібно було змагатися за корону. Фортуна була на моєму боці.
А коли  перед цим приймали участь в конкурсах?
Давно вже не приймала участь. А щодо цього конкурсу краси, то Катерина мені так про нього розповіла, що я загорілася ним і вирішила прийняти участь.
Мабуть після своєї перемоги плануєте приймати участь в таких конкурсах?
Ще не знаю. Гадаю, що мене будуть запрошувати на такі конкурси. Зараз проведу тільки свій конкурс, а потім буде видно.
Олю, а який конкурс зараз буде проводити?
Організовую конкурс краси «Міс Полтавщини», що ось скоро відбудеться. В ньому приймуть участь студентки. Приїжджайте, у нас буде цікаво.  
Ваші побажання читачам «Української молоді»? 
Бажаю всім молодіть та бути красивими. Краса спасе світ!
Конкурс вдався, дійство пройшло на вищому рівні. Гостей радували своїми сукнями та красою чудові українські дівчата, а публіка залишилася в захваті. Всі покидали захіж веселими та задоволеними.



Леонід Коваленко
Фото автора та Петра Стахова

Немає коментарів:

Дописати коментар