Интернет реклама УБС

09.08.19

Презентація у потязі: Epolets представили сингл «Блищи»

Epolets ідуть на рекорд! Презентація пісні на швидкості 140 км/г

Рок-рекорд на швидкості 140 км/г: Epolets презентували нову пісню, їдучи в потязі
Презентація у потязі: Epolets представили сингл «Блищи»

Денс-рок герої української сцени повертаються. Услід за першою ластівкою «Казка» 7 серпня Epolets презентували новий шалений танцювальний рок-бойовик під назвою «Блищи». Локацію для події музиканти обрали до пари пісні: це був потяг «Київ – Одеса».
Домовившись із «Укрзалізницею», гурт зібрав фанів, друзів та журналістів і вирушив з ними до південної столиці України. У потязі облаштували танцювальний майданчик, адже під одеський денс-рок всидіти на місці неможливо. Презентація на швидкості 140 км/год під гуркіт коліс – це був справжнісінький рекорд!
Новий сингл хлопців відповідає на питання «Як би звучало рок-диско у 2019-му?». Піснею «Блищи» група гучно заявила про повернення до витоків. Експерименти із жанрами та звучанням позаду – вриваємося у справжній денс-рок! Той, з яким Epolets і порвали українську сцену, тільки-но на ній з’явившись.
Іноді для збереження балансу життєво необхідно вимкнути телефони, забути про негаразди й відірватися по справжньому, щоб потім повернутися до щоденного ритму життя з новими силами. Саме такий меседж нового синглу хлопців «Блищи». У кожному з нас живе «диско-зірка», якій іноді треба давати волю, аби лишатись щасливою людиною.
Обкладинка синглу
Фото с презентации
Відео з презентації
Google Play: http://bit.ly/2OHk9NW
Youtube Music: http://bit.ly/31ndDxc


Фото Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар