Интернет реклама УБС

13.08.19

Міжнародний нетворкінг з волонтерами GoCamp








9 серпня в м. Козин, Київської області відбувся Міжнародний нетворкінг з волонтерами GoCamp. У програмі: спілкування з іноземцями англійською, німецькою чи французькою мовами.

Також волонтери GoCamp презентували власні країни та культури.

Неформальна зустріч відбулася з нагоди відкриття третьої хвилі проекту GoCamp 2019 року. Цього разу понад 150 іноземних волонтерів з 30 країн зібрались під Києвом перед тим, як роз’їхатись в серпневі табори GoCamp по всій країні, переважно у віддалені села та міста. Іноземці з усього світу прилітають до України четвертий рік поспіль, аби мотивувати школярів вчити іноземні мови та власним прикладом показувати, що будь-які бар’єри - умовні. 
GoCamp – це англомовні шкільні табори по всій країні, які відбуваються у школах влітку. Їх головна мета – змінити підходи до освіти, до викладання англійської мови,  і саме в цьому проекті допомагають іноземні волонтери, які стають для дітей менторами, друзями, допомагають їм подолати мовний бар’єр, спілкуються з ними іноземною мовою, діляться своїм досвідом, культурою, цінностями.

Немає коментарів:

Дописати коментар