Интернет реклама УБС

05.03.21

Шахове королівство української столиці в очікуванні неймовірного свята гри мудрих


Прихильники Каїси, покровительниці дивовижних шахів вже звикли, що наприкінці зими щорічно НВК «Домінанта», цей дитячий рай за «Дитячим світом», який розташувався у мальовничій оазі поруч з метро «Дарниця», традиційно запрошує шахову еліту на свій популярний і престижний — «Кубок Домінанти»!


Тринадцятий шаховий король легендарний Гаррі Каспаров серед почесних гостей

Гімназія, яка за свою історію у себе збирала не лише за шахівницею чемпіонів олімпіади, світу та Європи з різних видів спорту, шахових королів та королев, академіків, генералів, адміралів, космонавтів, прокурорів, міністрів, лікарів, професорів, юристів, журналістів, народних депутатів, дипломатів, художників, докторів, поетів, режисерів, акторів, композиторів — всю шахову богему і бомонд української столиці, всіх тих, хто публічно проявив свою любов до наймудрішої гри на планеті!


На відкритті турніру Світлана Уфімцева

Цього разу через карантин турнір перенесли на весну і організатори запросили на шахове свято вісім команд у складі чотирьох гравців: «Акули пера», «Гросмейстери політики», «Шахові королеви», «Київський бомонд», «Щит Батьківщини», «Друзі Домінанти», «Столичні ескулапи», «Правники закону». Можете уявити рівень змагання, якщо деякі команди, ймовірно будуть представлені виключно міжнародними гросмейстерами… Від переліку прізвищ і регалій зіркових учасників нашого шахового супершоу, перехоплює подих!..


У двобої з Гаррі Каспаровим вихованець «Домінанти» Кирилло Шевченко, вже один з найсильніших гросмейстерів України

У спеціальному буклеті ми представимо всіх! А вже 11 березня буде презентовано логотип турніру з фотографіями усіх учасників! Тому й цілком ймовірна присутність на турнірі представників Національного реєстру рекордів України і телепрограми «Світське життя» з неперевершеною Катериною Осадчою, яка любить і шанує нашу чудову гру!


Шаховий капелюшок Катерини Осадчої

У турнірі передбачені призи та нагороди трьом першим переможцям команд і також за найкращий результат на кожній з чотирьох шахівниць! Пам’ятними сувенірами будуть нагороджені всі учасники і судді змагання! Буде обрано й «Міс турніру»! Звісно — будуть і сюрпризи, та ще й які! До зустрічі з грандами вже потужно готується дев’ята команда турніру — «Учні Домінанти», складена з найкращих шахістів гімназії. Уявляєте — яке це щастя для дітей, зіграти з такими метрами!

Також, ми готові прийняти й десяту команду — четвірку тих шахістів з інших міст України, які в цей день будуть у Києві та матимуть бажання зіграти. Для цього повідомте нас про це і ми сформуємо команду — «Перлини Славутича».

Традиційно на святковому банкеті перший тост буде за неймовірну і неперевершену нашу улюблену «Домінанту», найшаховішу гімназію України, де завжди підтримують тих, хто думає!


Під час турніру

8 квітня у великій актовій залі ми зберемося на чергове неймовірне шахове свято, на яке традиційно нас запрошують директор Навчально-виховного комплексу заслужений педагог України Світлана Уфімцева і керівник їх чудового шахового клубу «Е2 — Е4», відомий дитячий тренер Тетяна Лазарєва. І традиційно, перед тим, як судді включать годинники шахістів і викличуть команди на старт, пролунає шаховий гімн гімназії — «Шахова рапсодія», де є такі чудові слова народного артиста України, автора і виконавця Анатолія Матвійчука:

Чудова мить коли панує тиша,

І час немов напружена струна,

Триває гра, що в світі наймудріша,

З прадавніх літ до нас прийшла вона.

Парад фігур на чорно-білім полі,

В передчутті завмерли королі

Зійшлись світи і перетнулись долі

В найкращому двобої на землі!


Дмитро НАГОРНИЙ


Немає коментарів:

Дописати коментар