Интернет реклама УБС

02.06.21

СВЯТО ВЕСІЛЛЯ! Коли всі стали частиною грандіозної події MARRY ME WEDDING DAY 2021!










29 травня в день свята української столиці в елітному і розкішному київському КВЦ Парковий, відбувся грандіозний весільний івент Marry Me 2021, top-offers лідерів весільного бізнесу для формування трендів та підготовки до весільного сезону 2021!

Цього року спостерігається великий рекордний весільний бум!

Щоб відповідати високим очікуванням почесних гостей і відвідувачів заходу, організатори Marry Me Wedding Day представили нові та найкреативніші рішення – абсолютно концептуальний підхід у весільному декоруванні, кейтерингу, авторських весільних тортах, вбранні та прикрасах і розвагах.

Marry Me Wedding Day зібрав понад 1000 гостей: наречених, представників ЗМІ, блогерів, медіаперсон, весільних експертів та інфлюенсерів – щоб розповісти і показати, як провести ідеальний весільний день у 2021 році. Преміум-бренди запропонували нареченим унікальні весільні новинки, сюрпризи та подарунки. Головний приз – Honeymoon.

Marry Me Wedding Day відбувається 6 років поспіль і за цей час став найочікуванішою подією у весільному світі. Кожна наречена змогла доторкнутися до всіх весільних новинок, надихнутися стильними дизайнерськими рішеннями та поспілкуватися з усіма трендсеттерами весільного світу. Один день, в одному місці «все, про що ти мріяла».

Marry Me Wedding Day – це поєднання досконалих prime продуктів і весільних ідей з дійсно ефективною бізнес-платформою для формування ділових стосунків. Їм довіряють відомі бренди, серед яких Helen Marlen, GoodWine, St’ Diamont, Le biostetics, Weddind shop, Novias, Укрфлора, Bassano, Zarina.

Чудове свято відбулося на найвищому рівні. Його відвідали багато відомих українців та іноземних зірок, що засвідчило їх ставлення до події. Браво організаторам!

Дмитро Нагорний “Репортаж” 

фото Леоніда Коваленка  

Немає коментарів:

Дописати коментар