Интернет реклама УБС

08.08.21

Аукціонний дім https://timaxglobal.com, Spaces Ukraine та Українська Асоціація Жіночих Досліджень в мистецтві відкрили Всеукраїнську художньу виставку сучасних митців на тему "Жіночність"








Феномен жінки в мистецтві проглядається від античності до сучасності, митці століттями відтворювали образ жінки у своїх творіннях. Художній контекст образу жінки – одна з найяскравіших, найцікавіших та найповажніших тем сучасного мистецтва. Жінка-муза, жінка-берегиня, жінка-бізнес-леді… всі ці образи поєднюються у всеохоплюючому понятті Жіночності.

Сучасні українські митці та мисткині представляють своє бачення теми Жіночності через полотна, скульптури, фото та колажі. Унікальність заходу полягає в тому, що експонуються роботи не в класичному галерейному просторі, а в бізнес-центрі задля створення креативної еко-системи синергії арт і бізнес середовища.

Організатори виставки:

◾️TimaxArt Auction House – це онлайн-галерея та аукціонний дім, заснований у 2017 році. Основними напрямками діяльності є сучасне українське та європейське мистецтво.

Спеціалізацією галереї є організація та проведення онлайн-аукціонів, онлайн та офлайн виставок, діджиталізація сучасного українського мистецтва, а також промоція художників через міжнародне партнерство з Artprice.com; Artnet.com.

◾️Spaces Maidan Plaza - бізнес-центр в самому центрі столиці.

"Унікальність компанії Spaces полягає в її спільноті, над створенням і підтриманням якої ми стало працюємо. Додайте до цього міжнародну мережу гнучких офісних просторів та насичений календар ділових подій, лекцій та подій для налагодження зв’язків, і ви побачите,

як Spaces залучає вас до життя спільноти й відкриває перед вами нові можливості."

В партнерстві з:

◾️Громадська організація Українська Асоціація Жіночих Досліджень в Мистецтві (UkrainianAssociation for Feminine Research in Arts) промотує побудову суспільства рівних можливостей через підтримку жіночого мистецтва, національного і міжнародного арт- активізму.

Місце проведення виставки– бізнес-центр Spaces Maidan Plaza, Майдан Незалежності, 2 (2-ий поверх) з 5 серпня. 


Фото: Леонід Коваленко, Олексій Свертока





Немає коментарів:

Дописати коментар