Интернет реклама УБС

11.12.21

Багато що вважалося неможливим, доки не було зроблено!



На початку грудня у НСК «Олімпійський» відбулася презентація книги «Національний реєстр рекордів України-2022».

Рекорди занесені до цієї книги повинні були побачити світ ще в 2020 році, але із-за нокдаунів презентація тої книги не відбулася І ось довгоочікуваний момент настав – світ побачив «Національний реєстр рекордів України-2022». До цього видання увійшли рекорди, які були встановлені в 2019-2021 рр. 

А рік виходу книги  2021став особливим, адже завдяки чисельним рекордам підприємства «Нова пошта» було подане клопотання про створення офіційного Дня Рекордів України!  

На святкування були присутні рекордсмени представлені в книзі рекордів України, а також організатори, експерти та партнери Національного ре\стру. Даною премією організатори заходу хчеуть привернути увагу до особливих українців, які є найкращими репрезентаторами України у світі. Українсбкі рекордсмени є людьми, які зробили визначні досягнення в найрізноманітніших сферах, і є національною гордістю не тільки в Україні, але й у світу!. 

Серед представників численних рекордсменів на святі був присутній і наш співробітник, заступник головного редактора Леонід Коваленкр, який потрапив в книгу рекордів в номінації «Людина» як рекордсмен ще 2019 року.  

Багато що вважалося неможливим, доки не було зроблено. Так думав, мабуть, і киянин Леонід Коваленко. Він встановив рекорд України - цілу годину дивився на сонце нічим не захищеними очима. Ця подія відбувалася сонячного дня 17 жовтня 2019 р. на оглядовому майданчику в Маріїнському парку в Києві. На небі не було жодної хмаринки, саме сонце сприяло встановленню рекорду. Багато людей спостерігало за незвичним експериментом. Експерти Національного реєстру рекордів України (НРРУ) на чолі з Віталієм Зоріним пильно стежили за Леонідом увесь час, щоб не було ніякої каверзи з його боку. Пересвідчившись, що експеримент виконаний правильно, Віталій Зорін під оплески всіх присутніх особисто вручив Леоніду Коваленку диплом рекордсмена, де записано: «Найтриваліший час споглядання сонця без захисту очей. Леонід Коваленко».  

Так з’явився новий рекорд України, який було внесено в книгу Національного реєстрк рекордів України 2022 р. 

Це ж досягнення заслуговує бути внесеним і до Книги рекордів Гіннеса. Гадаю  що в майбутньому це буде здійснено. Як то кажуть, усьому свій час. 

І тому є вже ціль. Але ж мабуть не випадково головний експерт Національного реєстру рекордів Віталій Зорін під час вручення Книги рекордів запропонував Леонідові в наступному році побити свій рекорд за часом. Ця ідея дуже сподобалася рекордсменові. Він з радістю погодився й запропонував зафіксувати Національному реєстрові рекордів України новий 3-годинний рекорд в пік самого активного Сонця на день літнього сонцестояння 20-23 червня з 12 до 15 години. Тож до нових перемог та успіхів Леоніду Коваленку у його досягненнях! 


Микола Букатий

Немає коментарів:

Дописати коментар