Интернет реклама УБС

05.01.22

Із теплом про 2021 рік, або ж креативний підсумок року

Американське агентство BBDO MPLS підвели підсумок року в дуже незвичній та цікавій формі. Вони створили м’ягесенький шарф в скандинавському стилі довжиною у цілий рік. Однак зображено на ньому найгучніші, найрезонансніші та шалені  моменти 2021 року: від руху Free Britney та серіалу «Гра в кальмара» до повстання в Капітолії та корабля, що застряг в Суецькому каналі.

Можна просто розглядати візерунки на шарфі та спробувати самому відгадати, що за подія зображена. А можна скористатися спеціальною розкладною картою, яка не менш довга від шарфа, щоб дізнатися про все детально. Найцікавіше те, що історію цього року розповідають у римованому вірші в стилі «Ніч перед Різдвом». 

Такий святковий подарунок можна носити та зігріватися у люті морози, а можна зберегти його та передавати нащадкам у пам’ять про нелегкий для людства рік. Тож, не обов’язково про труднощі та негаразди розповідати впадаючи у крайнощі. З усього можна зробити щось приємне, «тепле» та цікаве.




Фото: https://www.instagram.com/bbdompls/ 

Джерело: https://www.lbbonline.com/news/for-christmas-bbdo-mpls-created-a-scarf-commemorating-notable-events-of-the-longest-year


Ангеліна Вовк

Немає коментарів:

Дописати коментар