Интернет реклама УБС

24.03.22

Центр Харкова обстріляли з Чорного моря ракетами "Калібр" — очільник ОВА


Найкритичнішою точкою в Харківської області залишається місто Ізюм.

Як передає ТСН, російські окупанти 23 березня із Чорного моря обстріляли центр Харкова, застосувавши ракети "Калібр".

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону.

"У нас центр Харкова вчора вночі піддавався обстрілам із застосуванням ракети типу "Калібр", які були випущені із кораблів Чорноморського флоту РФ. Тобто і звідти до нас уже прилітає", — зазначив Синєгубов.

За його словами, обстріли міста вже стали звичними для жителів Харкова.

"44 обстріли з артилерії, танками, мінометами тощо і 140 разів нас обстрілювали з реактивних систем залпового вогню. Тобто, це ми називаємо вже ситуацією стабільною", — каже очільник Харківської ОВА.

Синєгубов зазначає, що найкритичнішою точкою в Харківської області залишається місто Ізюм. Напередодні також постраждало місто Балаклія, а вже зранку 24 березня окупанти завдали удари і по місту Золочів.

"Ми стежимо за цим і, звичайно, що намагаємося довести гуманітарну допомогу до цих населених пунктів, хоча це і залишається досить складно задачею, оскільки ворог нам не дає і не погоджує, відповідно, зелених коридорів для доставки", — додав Синєгубов.

Нагадаємо, міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові окупанти зруйнували 1143 об’єктів інфраструктури, з яких 998 житлових будинків.

Немає коментарів:

Дописати коментар