Интернет реклама УБС

18.04.22

Чому замість "почну з понеділка" ми починаємо казати "після війни" та як перемогти себе на власному фронті?

 


Автор  Вікторія Дуженко


 Ніхто не думав, що війна так затягнеться... 90% населення навіть не очікувало, що вона взагалі почнеться. Утім, зараз кожен українець розуміє, що це те, чого було не уникнути, а найголовніше бажання — скоріше перемогти й повернутися до свого минулого життя. Але як раніше вже не буде...  Ніколи…

 Ми вже не ті, що були до війни. Наш світогляд та цінності зазнали змін, а отже повністю як раніше бути не може. Проте, почуватиметься ваше оновлене "Я" гірше чи краще, як в нинішніх, так і в майбутніх реаліях, залежить лише від вас... 

  Багато хто починає відкладати своє життя на період після війни, як це буває, коли ми собі кажемо "почну з понеділка" і вкрай рідко за це обіцяне беремося. Але, на жаль, навіть війна не здатна зупинити час. У небезпечних регіонах, коли страшні події вирують навколо тебе, здається, що він уповільнюється, але життя не стає на паузу! 

   Так, зараз усі в різних умовах й взагалі війна болить кожному по-своєму, але навіть бажання зцілитися від неї — це теж позитивні зміни... 

  Щоб швидше зрозуміти власні потреби пропоную поставити собі запитання: "Якщо війна закінчиться завтра я буду задоволений собою, яким є зараз?"   

Якщо ваша відповідь "Ні" чи постають сумніви, то дайте відповідь власній свідомості: "Що я можу зробити вже зараз, щоб пишатися собою дужче й відчувати щасливіше?"

  Можливо вас почнуть гризти сумніви або навіть докори чи нормально бути щасливим під час війни ? Проте варто усвідомити, що це не просто нормально, а навіть необхідно. Ким будете ви, коли війна закінчиться? Чи зможете відновлювати країну та турбуватися про близьких тоді, якщо вже нині не піклуєтеся про себе ? 

Що вам під силу зробити?

Налаштувати свій режим. 

Я про те, о котрій ви лягаєте спати та прокидаєтеся.

Зараз нашому організму, як ніколи потрібні сили, більшість з яких він бере зі сну, тож якщо хочете збільшити продуктивність змушуйте себе лягати раніше і не спати аж до обіду. Такі от забаганки у нашого організму.

 В ідеалі, якщо це буде один і той же час, тоді поступово вам навіть не знадобиться будильник для пробудження та години спроб, щоб заснути. 

Додати тренувань. 

Зараз є безплатний доступ до багатьох видів тренувань, що дає можливість кожному відчути прилив енергії від спорту, обравши щось своє. До того ж купальний сезон ніхто не скасовував. Та щоб ви не обрали не забувайте дихати свіжим повітрям наскільки це дозволятимуть повітряні тривоги.

Спробувати збалансувати свій раціон.

Напевно дотримуватися цього пункту зараз найскладніше всім, бо солодкими та борошняними виробами люди схильні заїдати стрес, біль, нудьгу й т.д.

 Та якщо ви додасте минулі дві поради у своє життя, то вам буде значно простіше десь відмовитися від тієї їжі, якою ми намагаємося компенсувати нестачу щастя. Відповідно відсоток вживання здорової зросте в рази за що ваше тіло включно зі шкірою скажуть величезне дякую.

Зайнятися освітою.

Краще замініть невпинний моніторинг новин на читання книг чи  проходження курсів для підвищення кваліфікації, багато з яких, до речі, зараз безплатні для українців. Це не лише відволіче, але й зробить значний внесок в чудове майбутнє всієї країни й вас зокрема. Ви ж і досі хочете бути успішним, чи не так?

Соціалізуватися.

Знайти собі гарне товариство можна навіть в бункері чи йдучи вулицею за продуктами, тож не зволікайте. Спілкуйтеся. Це допоможе вам не тільки набагато швидше позбутися зайвих тривог, але й знайти однодумців.

Окрім універсальних порад знаходьте й щось власне, що буде змушувати вас рости у своїх очах та приносити радість, не шкодячи. Наприклад, похід на давно запланований манікюр, в'язання, вишивання, ведення щоденника чи може соціальних мереж. Загалом будь-що, що зробить життя більш повноцінним і прибере з вживання слова «існування» та «виживання». 

 Пам'ятайте, ми боремося не лише за перемогу та свободу, як такі, а ще й тому, що віримо — це поверне нам вкрадене загарбниками щасливе життя. Але нащо власноруч позбавляти себе його нині, якщо все одно до цього прагнемо? Дозвольте власному «Я» нарешті відчути радість та стати краще... Не після війни, не з понеділка, а прямо зараз ! 


Немає коментарів:

Дописати коментар