Интернет реклама УБС

03.09.22

Купуй українське та допомагай армії

 




Авторка Єва Сластнова





У 2022 році про Україну говорить увесь світ. Українці, як ніколи раніше мають піднесений патріотичний настрій, і це проявляється у багатьох речах, серед них є і одяг. По всій країні, ми можемо бачити людей у синьо-жовтому вбранні чи тематичних футболках. Таким чином, українці говорять про свою любов до Батьківщини та демонструють свою позицію. 

Багато українських брендів, не лише почали створювати тематичні колекції, які стали маст-хевом цього сезону, а й роблять добру справу, віддаючи частину зароблених коштів на благодійність. Завдяки цьому, українці не лише доповнюють свій гардероб, а й допомагають країні. 

Топ 7 брендів, які створюють тематичне вбрання та активно допомагають ЗСУ. 

INTERTOP

INTERTOP – це українська мережа магазинів, що займається продажем взуття, одягу, аксесуарів тощо. У перші місяці після початку війни, бренд разом з Укрпоштою випустили футболки чорних та білих кольорів із зображенням відомої марки «Рускій воєнний корабль», які мали велику популярність. До Дня Незалежності була створена нова лінійка одягу «Ukrainbow», яка несе у собі ідею любові до рідної землі. «Кохання — це південь та північ, захід і схід. Кохання — це Україна», — підкреслює компанія. З початку повномасштабної війни, INTERTOP надав понад 15 мільйонів гривень на допомогу армії. 

Keepstyle

Бренд існував протягом 9 років у Харкові, але через війну мав покинути рідне місто. Навесні, вони створили весняну лінійку одягу «Ми з України». До колекції увійшли світшот та футболка «Мрія», названі на честь найбільшого українського літака у світі, який був знищений росіянами на початку війни. Також можна придбати худі «Hello I am UKRAINIAN» або футболку з таким же написом. 95% грошей від продажу колекції іде на ЗСУ, а інші 5% - команді бренду. «У цій боротьбі у кожного з нас своя місія, кожен з нас герой, кожен з нас — це Україна», - написали Keepstyle на своїй сторінці в Instagram. 

German Apparel

Цьому бренду належать незвичайні світшоти синіх та жовтих кольорів з відкритими ліктями та вишитим написом What’s your superpower? I’m UKRAINIAN. 10% з прибутку від будь-якого одягу бренду відправляють у фонд «Повернись живим». Також German Apparel активно підтримує переселенців. Разом з ілюстраторами, вони випустили футболки «Шо ви, сестри» та худі «Соняшник живе». Бренд має цікаву пропозицію, ви можете придбати благодійний бокс для жінок та дітей, що покинули свої домівки. У боксі знаходяться засоби особистої гігієни та деякий одяг. З боксів бренд немає доходу, бо усе виходять у собівартість.

Oliz

Oliz - київський бренд випустив колекцію «Вільні», виконану за мотивами картин української художниці Марії Приймаченко. У колекції багато шовкових хусток з українськими орнаментами та футболки «Атомна війна будь проклята» із зображенням фантастичного звіра Марії Приймаченко. На сайті окремо  є розділ «Казки родини Приймаченко», де можна придбати  різноманітні костюми, футболки або шаль з петриківським розписом. 50% з продажу одягу йдуть на потреби української армії.


O.TAJE

Бренд O.TAJE спеціалізуються на трикотажному вбранні, тому до їх лінійки «This is our home» увійшли такі базові речі як: сукні, спідниці, джемпер та штани, що виконані декоративною в’язкою з елементами традиційної української вишивки. Бренд співпрацює з фондом «GUZEMA FOUNDATION». 




Blackwood

Український бренд Blackwood спеціалізується на створенні сумок із натуральних матеріалів: шкіри, дерева та квітів. Цього року бренд представив лінійку сумок «Незламна країна». У рамках благодійної програми Save Ukraine Blackwood, 7% прибутку від продажу сумок йде на допомогу людям, що постраждали від війни. 





GEPUR

GEPUR – це бренд дизайнерського одягу, який з перших днів війни активно допомагає Україні. З початком війни, вони почали шити одяг для українських військових. «За весь час ви задонатили близько 400 000 гривень, і ми змогли пошити 21 608 одиниць теплого одягу для ЗСУ», - наголошують у GEPUR. Також бренд створює різноманітний тематичний одяг для жінок.  Спортивні костюми, футболки, худі з написом «Все буде Україна», топи та корсети з колекції «Незалежна», і багато іншого є на офіційному сайті магазину. 

Отже, купуючи українське, ви не лише підіймаєте українську економіку, а й допомагаєте нужденним, які втратили свій дім, або тим, хто відважно боронить нашу Батьківщину від рашистів.


Немає коментарів:

Дописати коментар