Интернет реклама УБС

17.07.23

Закарпаття: Чудове юне покоління українського народу


Молодь Закарпаття і загалом України адаптована до всіх викликів сучасного мінливого світу і виступає рушійною силою змін на краще, повідомляє "Голос України".

Учора, 15 липня, відзначався Всесвітній день навичок молоді. Він присвячений тому, як допомогти молоді вистояти в умовах зміни клімату й опанувати навички для отримання гідної роботи.

– Чудова новина полягає в тому, що українська молодь вистояла навіть в умовах важкої війни, яку росія веде дев'ять років! – ділиться думками ректор ужгородської Академії культури і мистецтв, депутатка Закарпатської обласної ради Наталія Шетеля. – Більшість юнаків і дівчат узяли в руки зброю і пішли на фронт, де стоять на смерть у битві за рідну землю, інші – збирають кошти на підтримку ЗСУ, допомагають внутрішньо переміщеним особам, навчаються, працюють, беруть участь у різних конкурсах і змаганнях, завойовують кубки, медалі, призи всіх ґатунків. І їхні навички – це вже приклад для молоді всього світу!

Сучасне молоде покоління українського народу адаптоване до всіх викликів у сучасному мінливому світі та є рушійною силою змін на краще. І це бачить вільний світ.

Нашою молоддю Наталія Шетеля пишається. І впевнена: спільна хоробрість усіх поколінь українців на фронті, спільна звитяжна наша робота у тилу – це велика сила! Разом переможемо!

Василь НИТКА.

На знімку: студенти Академії культури і мистецтв спільно з ректоркою Наталією Шетелею (в центрі) відзначили Всесвітній день навичок молоді.


Немає коментарів:

Дописати коментар