Интернет реклама УБС

12.02.14

Головне завдання грошової політики в майбутньому році - повернути загальний обсяг постачання грошима в нормальний стан.

Найголовніше завдання грошової політики в майбутньому році - повернути обсяг постачання грошима в нормальний стан.
Грошова політика держави від помірно ліберальної повинна стати впевненою. Це означає збільшення обсягу постачання грошима. Найголовнішим завданням грошової політики в майбутньому році є те, щоб повернути загальний обсяг постачання грошима країни в нормальний стан. Тільки таким чином можна реалізувати вимоги загальної каналізації ліквідності.

Наступного року необхідно підтримувати розумне і помірне зростання загального обсягу кредитування. Регулювання та контроль за об'ємом суспільного фінансування повинен задовольняти звичайним вимогам здорового і рівного розвитку економіки країни. Зростання банківських кредитів повинен йти в ногу з основними цілями реалізації соціально-економічного розвитку, в основному необхідно аналізувати цілі економічного росту й цілі контролю за інфляцією, і від реагування на ненормальний стан в особливий антикризовий період переходити до розумного помітного збільшення.

В даний час повною мірою можна за допомогою реалізації здорової грошової політики забезпечити рівне і досить швидке економічне зростання. Повернення грошової політики в здоровий стан сприяє зміцненню управління очікуваними інфляційними процесами, запобіганню виникнення фінансових "бульбашок", а також сприяє подальшій реструктуризації та позитивному перетворенню моделі розвитку.

Центр прикладного права
Олександр Майстренко

Немає коментарів:

Дописати коментар