Интернет реклама УБС

02.01.15

Європейські міста, які дарують новорічний настрій

Кожен, хто в період зимових свят відвідає головну ялинку України, що на Софійські площі, не зможе не помітити напрочуд теплу та веселу атмосферу, яка підсилена сміхом і піснями. Тепер в українців є можливість не лише побачити новорічну красуню, яка прикрашена іграшками зі всієї України, але й завітати на новорічну ярмарку, спробувати традиційні страви, послухати гарні пісні, а найсміливіші можуть покататися на спеціально сконструйованій гірці. Дійсно, усе світиться в передчутті змін.
Символічно, що це перша справжня ялинка за всю історію української незалежності, адже деякі кажуть, що в минулі роки новорічна окраса була такою ж штучною, як і вся політична система. Будемо сподіватися, що наша ялинка дійсно є провісником змін та оновлення, адже вона несе гарну енергетику та дарує незабутній передноворічний настрій, незважаючи на те, що в день відкриття в Києві йшов дощ та було достатньо тепло. Усі європейські країни в грудні також «відкривають» свої Новорічні ялинки, проводять зимові ярмарки, збирають тисячі туристів. Отож, ось вони - найяскравіші святкові місця Європи!

Париж, Франція
Цьогоріч країна здивувала світ одразу двома незвичайними ялинками: перша – американського скульптора Адама мак Карті, яку позаочі називають «французькою іграшкою для дорослих» та дивуються з її незвичайних форм та відсутності традиційних прикрас. Але зрештою, Париж завжди був відкритим до нових видів мистецтв та експериментів.


Інша – встановлена коштами Російської Федерації, яка красується на фоні знаменитого Notre Dame. Як зазначає посол РФ у Франції, такий «подаруночок» не має нічого спільного з політикою.












Велика Британія, Лондон
Лондон також засяяв новорічними вогниками, які прикрашають нині усе місто. Як зазначає британське видання Time Out, «Тепер Oxford Street, Covent Garden, Regent Street, Westfield надають Лондону особливий, святковий вигляд, а його жителям та гостям – передноворічний настрій». На мою думку, цього року це одне із найкрасивіших міст світу, де дизайнери на славу постаралися і зробили усе, щоб місто буквально сяяло.

Берлін, Німеччина
Берлін як завжди радує величезною кількістю новорічних ярмарок, особливо яскравим є Berlin Christmas market 2014, який пропонує відвідувачам 250 крамничок з сувенірами, традиційною їжею та напоями, а також піднімає настрій веселими новорічними мотивами й танцями. Вхід безкоштовний для усіх бажаючих



Рим, Італія
Незабутній вигляд має й італійська столиця на різдвяні свята, яка також приваблює мільйони туристів святково прикрашеними вулицями, затишними кав’ярнями і ярмарками. Багато модниць також поспішають в Італію, щоб поєднати «приємне з корисним», адже з 3 січня там починаються великі новорічні розпродажі.

Наближаються новорічні та різдвяні свята, але це ще не привід провести усі вихідні за переглядом старих добрий фільмів та поїданням улюблених салатиків. У світі є стільки усього дивовижного, особливо у цю пору року - самий час розпочати, ну хоча б з нашої, вітчизняної, але такої ж прекрасної ялинки


Олена Бурутіна











Немає коментарів:

Дописати коментар