Интернет реклама УБС

23.01.15

Батальйон "Донбас" в Верховній Раді

Присутність бійців батальйону "Донбас" стало "родзинкою" списку "Самопомочі".
Головною зіркою у списку став сам комбат "Донбасу" Семен Семенченко - людина, яка, можливо, була самим публічним учасником АТО, незважаючи на те, що місяцями не знімав з себе Балаклаву. Дізнаємося, що Костянтин Гришин, так раніше звали Семена Семенченка, свого часу працював головним редактором газети "Севастопольський вісник", а нині проживає "у військовій частині №3027 в Нових Петрівцях під Києвом".


Керівник групи інформаційної війни "Донбасу", капітан Павло Кішкар родом з Полтавської області. Закінчив Полтавський інститут зв'язку, Полтавський обласний університет журналістики та Військовий інститут КНУ за спеціальністю правознавство. До початку подій на сході України був власником юридичної компанії "ЕСЕЙЧ Україна", яка "займалася юридичним супроводом великого і середнього бізнесу".



Ще один боєць "Донбасу" - 40-річний Ярослав Маркевич - до початку АТО протягом 14 років працював у харківському Східно-українському фонді розвитку демократії, де займався, зокрема, "політичною освітою молоді". Має досвід політичної діяльності: протягом трьох років очолював виконком харківської обласної організації "Нашої України".







Нарешті 39-річна уродженка Слов'янська Наталія Веселова очолювала Благодійний фонд допомоги батальйону "Донбас". Протягом 17 років працювала в структурах управління соцзахисту та Пенсійного фонду в Слов'янську та Донецьку.

В. Орел

Немає коментарів:

Дописати коментар