Интернет реклама УБС

06.04.15

Французька весна в Україні» 2015

У Києві стартував масштабний фестиваль «Французька весна в Україні», який в цьому році відбуватиметься вже 12-й раз. Програма, підготовлена та реалізована за підтримки Французького культурного центру і «Альянс Франсез», традиційно буде представлена з варіаціями в семи українських містах – Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Рівному, Одесі та Запоріжжі.
Офіційне відкриття фестивалю відбулося на Софійській площі столиці 4 квітня, де був представлений художній перформанс «Я – мрія». Протягом двадцяти хвилин, а саме стільки тривало світлове 3D-шоу, дзвіницю та купола Софійського собору прикрашали інсталяції на громадянську тематику, тему свободи людини, свободи преси, свободи самовираження. За основу перфомансу була покладена відома промова Мартіна Лютера Кінга «У мене є мрія». В мозаїчних картинках показали символи Революції Гідности та всього того, через що довелось пройти Україні за останні часи.
З додатковими подіями та точними датами для окремих міст можна ознайомитись на офіційному сайті http://institutfrancais-ukraine.com/ua/programmation/printemps-2015
Автори шоу – французька компанія Spectaculaires, Les Allumeurs d’images.

Катерина Купрієнко

Немає коментарів:

Дописати коментар