Интернет реклама УБС

05.05.15

Каннський вечір

Видатна подія в історії українського кінематографа відбудеться 7-го травня 2015 року у кінотеатрі «Київ» - захід для поціновувачів кіномистецтва – «Каннський вечір». Напередодні найважливішої світової кіноподії, українські глядачі зможуть відвідати прем’єрний показ вітчизняних короткометражних стрічок, що увійшли до програми Short Film Corner 68-го Каннського фестивалю.
Фільми «Каннського вечору»: «У всьому винен сценарист» – автор та режисер Олег Філіпенко, в ролях – Остап Ступка та Людмила Барбір; «Тримай удар» – режисер Анна Дем’яненко, в ролях – Дмитро Олійник, Василь Вірастюк, Віктор Андрієнко, Андрій Дебрін, Марина Софійчук, Олег Шушпанніков та ін;
«Ніжність» – робота Анастасії Максимчук. У ролях Ганна Адамович, Костянтин Добровольський, Володимир Кузнєцов та ін;
«Напрокат» – режисер Сергій Сторожев, в ролях – Єва Кедес, Олексій Гладушевський, Зоряна Марченко, Сергій Романюк, Олеся Жураковська; «Давай не сьогодні» – фільм володар гран-прі Міжнародного кінофестивалю в Трієсті (Італія), режисерки Христини Сиволап. У ролях Володимир Задніпровський та Алла Соколова (композитор Дмитро Шуров); «Острів» – анімаційний фільм 14-річного Нікіти Тимощука.
Директор компанії «Кіновир» та організатор «Каннського вечору» Катерина Шевченко розказала: «В Європі активно розвинений ринок короткого метру і Каннський фестиваль – майданчик, де виробники можуть представити свої роботи потенційним дистриб'юторам та баєрам, заключити вигідні контракти, зануритися у професійний світ кінематографу. «Кіновир» допомагає вітчизняним фільмам потрапити до найпрестижнішого кіноринку Європи і разом з цим – показує ці фільми українському глядачу, щоб дати поштовх розвитку кіноіндустрії. «Каннський вечір» стане щорічним заходом напередодні Каннського кінофестивалю.»
Подія «Каннський вечір» організована компанією «Кіновир», стане щорічним заходом, спрямованим на підвищення інтересу до української кіноіндустрії. Метою «Кіновиру» є розвиток та просування українського кінематографу шляхом виробництва, дистрибуції та міжнародної промоції. Після участі у Каннському кінофестивалі, на початку осені, фільми вийдуть збіркою в прокат в Україні. Генеральний інформаційний партнер: Французький інститут в Україні Інтернет радіо-партнер: Радіо Аристократи Генеральний телепартнер: 1+1 media Радіо-партнер: Радио Вести Інформаційний партнер: Artmisto Квитки на подію можна придбати у касах кінотеатру «Київ».
Дмитро Нагорний, Зоя Кравченко

Немає коментарів:

Дописати коментар