Интернет реклама УБС

06.12.15

Як мати гроші

Енергія грошей

І якщо кожній людині Бог дав багатство і майно, і владу їй дав, та брати свою частку та тішитися своїм, то це - дар Божий.
Книга Екклезіаста: 5,18

Думки про гроші

Здоров'я зараз теж платне - і лікування, і ліки, і трави. Виходить, маєш гроші - є і все інше. Гроші - символ достатку. Людині властиво прагнути до благополуччя.
Але ось що характерно: багаті багатіють, хоча, здається, у них і так вже всього повнісінько, а бідні - біднішають ще більше. Чому така несправедливість? «Бідність - не порок». Розхожа фраза. Але вона має своє продовження. «Бідність - не порок, а велике свинство» відносно наших дітей.
У незабезпеченої сім'ї дитина не отримує гарного харчування та освіти, переживає з приводу одягу, не настільки красивого, як у однолітків. Нашим батькам безгрошів'я не дозволяє забезпечити гідну старість. Ми не можемо забезпечити собі повноцінний відпочинок, багато в чому себе обмежуємо, часто відмовляючись від самого необхідного. У дітей, онуків, батьків - проблеми, з якими не впоратися без грошей. Бідність приводить нас до зневіри, що, згідно з Божими заповідями, великий гріх.
Про що думає бідняк: уява малює йому бідність і пов'язані з нею проблеми завтрашнього дня. Оскільки уява - процес творчий (адже думка матеріальна), то постійне занепокоєння про гроші, невіра у власні сили і успіх посилюють і без того нерадісне життя.
Багата ж людина, знову і знову уявляючи собі своє багатство, перераховуючи в думках належні йому гроші, прокручує всілякі варіанти використання своїх фінансів. Таким чином, забезпечений, завдяки своїй уяві, зміцнює і примножує своє багатство.

Гроші ... Що значать вони в нашому житті?
- Для одних - це свобода,
- Для інших - влада,
- Для третіх - задоволення,
- Але для всіх гроші - необхідність.
Так чи інакше вони присутні в кожній розмові, до них зводиться практично будь-яка проблема.

Що ж таке гроші? Гроші - це енергія.

Все в нашому світі складається з енергій. Гроші - це теж енергія, сила, і про це знали знамениті меценати минулого, щиро вкладаючи свої багатства в мистецтво, жертвуючи на будівництво храмів, лікарень, притулків.
«Не збідніє рука, що дає ...» Чим більше людина ділиться своїм багатством, тим більший потік грошей вона привертає до себе. Вони все відчувають.
Гроші (як і люди) мають не тільки фізичне тіло, а й емоційне, і ментальне.
Фізичне тіло грошей - це паперові купюри і дріб'язок.
І якщо в вас оселилася думка, що великі гроші - це брудно, погано або соромно («Немає в чесних людей в нашій країні великих грошей»), тоді великі гроші обійдуть вас стороною.

Тому найкраще думати, що гроші - це задоволення, свобода, радість, влада, спокій, стабільність, що ваш рівень доходів і життя повинен підвищуватися рік від року, а самі ви - забезпечена, щаслива людина, і з грошима вам завжди щастить.

Ніколи не варто завищувати свій заробіток або називати реальний, особливо якщо він високий, в розмовах з іншими людьми. Тим більше не можна хвалитися своїми доходами. Тим самим ви руйнуєте свою грошову енергію. Не випадково на Заході про заробітки своїх друзів і рідних, іноді навіть батьків або дітей, ніхто не знає. Ну, а якщо у вас наполегливо допитуються про це, називайте меншу суму.

Чому деякі люди, незважаючи на всі їхні зусилля, не можуть вирватися з кола безгрошів'я? Чому і їхні діти влачат таке ж злиденне існування? Ніколи нічого не трапляється просто так. Просто найчастіше ми не можемо докопатися до причини: «Чому? Як? За що? Кому це вигідно? »

Причини безгрошів'я
Програми на злидні часто зустрічаються в неблагополучних сім'ях, де батьки зловживають спиртним або не бажають обтяжувати себе роботою.
А ще, як це не парадоксально, в інтелігентському середовищі: саме там до матеріальних благ ставляться зневажливо. Але найбільш типовими є програми, які закладаються батьками в свідомість дітей.
Наведу приклад. У інтелігентної радянській сім'ї (тато - лікар, мама - педагог) у дітей виховувалося прагнення до духовності. «Головне духовність. Робота заради грошей ганьба для радянської людини. Треба бути вище матеріальної вигоди », - вселяла мама дітям, сама постійно займаючи у знайомих« до получки ». Пройшли часи зрівнялівки, і син вирішив відкрити свій бізнес, вклавши в нього капітал від проданої машини. Але крім переживань і втоми робота не дала результату, так як до грошей у цій родині ставилися зневажливо. У результаті пішла відповідна реакція від фінансового егрегора.

Святитель Іоанн Златоуст говорив: «Хто час праць робить часом спокою, той буде стогнати, скреготати зубами і терпіти крайні муки тоді, коли потрібно буде заспокоїтися вічним спокоєм».
І далі: «Якщо тут будемо ліниві і станемо жити безтурботно, то там ніхто не надасть нам співчуття, хоча б ми пролили ріки сліз».

Є й люди зневірені, що загубилися в цьому житті.

Позитивним фактором тут є наявність в роду заможних предків, які знають ціну матеріальним благам.
У цьому випадку легше нейтралізувати більш пізні програми на безгрошів'я і вибратися з кола бідності.

Добре, якщо є бажання стати іншим. А якщо: «Я такий, як є, мінятися не збираюся. Як з дитинства ввібрав, так і живу, і буду жити! Але ... не хочу хворіти, хочу любові, розуміння, грошей, молодості, задоволень! ». Це логіка вампіра, споживача.
На жаль, щоб допомогти в такій ситуації, треба працювати за системою: «Крапля і камінь точить», тобто повільно, вперто, терпляче. А самостійно людині не впоратися.

У чому ж причина безгрошів'я? Часто - в неповажне ставлення до енергії грошей.

Багато людей насилу зводять «кінці з кінцями». Вони лають всіх навколо себе.
Існує і більш глибоке коріння відсутності грошей у людини. У смутні часи родичі закопували і ховали в надійному місці свої гроші на «чорний день». І цей «чорний день» прийшов у ваше життя. Енергія грошей завжди бажає творити добро, а не лежати марно в землі.

Вкравши у іншої людини, людина на багато життів зумовила свою долю і долі своїх дітей жити в бідності.

Енергія грошей, як і будь-яка інша енергія, відчуває шанобливе ставлення до неї.

Програмування на безбідне життя

Ви коли-небудь звертали увагу, що люди, що займаються торгівлею, рідше за інших страждають від відсутності грошей? І зовсім не тому, що всі вони поголовно «нечисті на руку». Справа в тому, що комерсанти звикли дбайливо ставитися до грошей, часто перераховують їх. Тим самим вони енергетично підживлюють фінансовий егрегор, який відповідає їм винагородою.
У результаті працівники торгівлі програмують себе, а також майбутні покоління на безбідне життя.

Енергія грошей, як і будь-яка інша, вбирає в себе думки. Частіше бажай через гроші світла і добра, і ця інформація через них буде йти до людей.

Навіть люди зі скромним достатком ніколи не залишали свій гаманець порожнім, в ньому завжди лежала «монетка на розведення».

Порожній гаманець завжди вважався поганою прикметою, який провіщує повне розорення. Тому, якщо гаманець підносили в подарунок, в нього обов'язково вкладали енну суму. Постарайтеся звернутися з проханням до своїх близьких, в якому висловіть бажання отримати в подарунок гаманець: правда, з таким проханням потрібно звернутися до людини заможної, а не до будь-якого родича. Отримати такий подарунок з рук забезпеченої людини - означає отримати від нього і частина грошової удачі.

Кольори багатства - це будь-які відтінки землі і металу: чорний, коричневий, жовтий (від блідого до оранжевого), золотистий.

Афірмації - англійське слово affirmation - твердження, підтвердження, урочиста заява. Це твердження життя, радісне, що створює позитивний настрій, що закладає всередині нас основи успіху. Афірмації треба повторювати протягом дня кілька разів, і тоді, утвердившись у вашій підсвідомості, вони реалізуються в повсякденному житті. Важливо, щоб ваші афірмації були спрямовані на благо всіх, що живуть на землі, і тоді це благо реалізується у вашому житті.
Є наступні афірмації про гроші.

- Ми всі гідні грошей для задоволення всіх наших потреб. Гроші йдуть до нас просто так, тому що ми - діти Бога, що живуть на Землі.
- Ми завжди ситі й одягнені, і наші діти, батьки й улюблені - теж.
- Небо завжди посилає нам гроші.
- Наші доходи постійно зростають.

«Ті, хто вважає відсутність грошей гіршим з зол, помиляються: є більш нестерпне зло - відсутність бажань».
Шербюлье

На практиці цей принцип реалізується так: у вас з'являється думка, бажання, які тут же в тонкому світі народжуються у формі мислеобраза. Цей мислеобраз стає ніби вашим духом-посланником, який, впливаючи на ваше оточення, допомагає досягти бажаного. Якщо у вас є бажання завжди мати гроші - воно обов'язково збудеться. Тільки для цього потрібно докласти трохи зусиль.

Практично всі духовні школи стверджують: за все треба платити. І це не просто слова. Бог дає нам все, тому що ми його діти. Платою за все повинна бути наша ПОДЯКА. Причому потрібно знати, як правильно дякувати. Ми всі отримуємо від Бога, але приносять нам матеріальні блага люди, як посередники Бога. І дякуємо ми саме людей.
1. Одержавши благо у вигляді грошей потрібно дякувати людини, який приніс нам це благо і Бога.
2. Часто буває так, що, отримавши допомогу, підтримку, благословення, людина не помічає того хорошого, що зробили йому люди, навіть забуває сказати спасибі, приймаючи все як належне, само собою зрозуміле. Він не заплатив Небу за те, що має, і залишив без плати людину, яка йому це благо принесла. Якість життя невдячного буде погіршуватися.
Прості слова подяки, що йдуть з глибини серця, стають точним мірилом матеріального добра, коли стикаються при проголошенні зі світом енергій.

Як зупинити спливаючі гроші
«Ви ніколи не зможете стати по-справжньому вільним без фінансової свободи.
Але й у свободи є своя ціна ».
Р. Т. Кіосакі «Квадрант грошового потоку»

Причина безгрошів'я - відкритий канал витоку грошей.
Якщо ви недбало ставитеся до своїх фінансів, роздаєте направо і наліво, не ведете їм рахунок - вони і будуть у вас текти крізь пальці.
До грошей, як і до будь-якого предмету, котрий володіє енергетикою, необхідно ставитися дбайливо. Це зовсім не означає, що потрібно, подібно до царя Кощія, над «златом марніти», приховуючи від усіх багатство, але трепетно ​​і акуратно ставитися до нажитого трудами праведними слід!

Людина, яка гроші любить чи ненавидить, не здатна усвідомити, що вони - лише засіб, а не мета.
У своїй любові-ненависті, борючись із самим собою, людина втрачає власну енергію почуття реальності, замість того щоб елементарно прорахувати можливості для досягнення реального благополуччя. Важливо навчитися ставитися до грошей без емоцій.
Буває, що гроші з'являються, але не затримуються. Кожен другий у цьому зізнається, і ніхто не соромиться! Адже так проявляється нестриманість, невихованість, яку пестує реклама: «Знижки, розпродажі, пільги». Насаджується культ покупки непотрібних речей.
Предки говорили: «Копійка гривню береже». У кишенях належало завжди носити дрібниця, щоб гроші приманювати і не витрачати через дрібниці.
У той же час скупість - одвічний предмет насмішки, обурення, жалю. «Скупий платить двічі» - це вірно.
Але як відрізнити скнарість від економності, а розважливість - від практичності?
У трактаті «Про вічно спадаюче і вічно приходяще» стародавні мислителі стверджують, що економія повинна бути розумною, не можна економити на здоров'ї, харчуванні та освіті дітей. Обгрунтуванням служить те, що надмірна скупість порушує паритет між людиною і грошима. Результат виходить такий же, як і при нестримному марнортратстві: хвороби, самотність, рання смерть.
Найприбутковіша економія - це економія на шкідливих звичках.

Заощаджені гроші - це зароблені гроші. Склавши список для походу за покупками, порахуйте, скільки це коштує, візьміть з собою рівно стільки, скільки вам знадобиться. Дайте собі установку на економію цієї суми. Порівнюйте ціну і якість у різних продавців.
У всі часи принцип: «Що дорого, то добре» активно експлуатувався підприємцями, тому ціна товару не може бути оцінкою його якості. Поважайте себе, не дозволяйте себе обманювати, обважувати, обраховувати. Разом з вашими грошима обманщик краде вашу енергетику і добробут.

Отже, повинна бути створена культура витрат.
Вилучіть з лексикону слово «трата», використовуючи замість нього слово «вкладення». Зміниться і підхід. «Я знову вклав у їжу 3000 гривень». А тепер подумайте: чи варто вкладати в продукти таку суму? Тобто - спускати в унітаз! Витратити простіше, ніж вкласти! Тому - міняємо лексикон.
Міняємо ставлення до грошей
«Здійснення Великого починається з малого».
Дао де Дзін
Щоб позбутися безгрошів'я, потрібно докорінно змінити ставлення до грошей. Це не означає «йти по трупах», відкинувши моральні принципи або намагаючись замінити любов грошовими відносинами.
Просто кожен з нас повинен навчитися поводитися з фінансами, дотримуючись елементарних правил.
- Гроші - це енергія, яка, як їй і належить, не виникає з нічого, а переходить з одного стану в інший. Ігнорувати цей закон не вийде. Хоча ще жоден учений не вивів формулу: «Кількість грошей дорівнює отриманому результату, розділеному на працю (кількість вкладеної енергії)», від цього вона не перестає бути вірною.
- Грошова енергія, як і інші (електроенергія, наприклад), має свою техніку безпеки. Будь-яка дитина, часто навчаючись на власному досвіді, запам'ятовує: не можна пхати шпильку в розетку - вдарить струмом! Так от: гроші не терплять погорди, неповаги, відмови від них.
- Категорично не можна говорити: «Мені гроші не потрібні» і т. п. Зафіксована образливість грошової енергії (вона належить до психічних явищ, хоча і має матеріальне втілення).
- Звідси висновок: не ображати, цінувати, поважати, рахуватися. І рахувати! І перераховувати! Оскільки це один із способів збільшення готівки.
Існують закони багатства, їх всього десять.
Десять законів багатства
1. Закон підсвідомих тверджень.
Наш добробут є точним відображенням наших власних внутрішніх переконань по відношенню до грошей. Ми маємо рівно стільки, на скільки себе цінуємо. Вважаєте, що вам вистачить зарплати в 20 тис. гривень - будете отримувати саме стільки. Сумніваєтеся, що зможете отримати надбавку до платні - ви її не отримаєте.
Розберіться зі своїми внутрішніми установками і зніміть власні внутрішні обмеження, дозвольте собі бути багатим.
2. Закон всепоглинаючого бажання.
Щоб стати багатим, ви повинні бути готові для цієї мети пожертвувати всім - крім здоров'я, особистих взаємин і порядності. Тут важливо вибудувати систему пріоритетів: здоров'я, стосунки з близькими, внутрішній комфорт, а вже потім досягнення добробуту.
3. Закон ясності намірів.
Ви повинні знати точно, скільки саме грошей і для чого вам потрібно. Будьте твердо впевнені, що реалізація ваших бажань лежить саме в матеріальній площині. Ви не сподіваєтеся, заробивши певну суму, стати більш впевненим у собі або більш привабливим.
4. Закон продуманого плану.
Для досягнення задуманої мети потрібно мати чіткий продуманий план дій, інакше мрія залишиться мрією і грошей в кишені не додасться.
Чітко продумайте і визначитеся в термінах, які конкретні кроки ви повинні зробити для досягнення поставленої задачі, що потрібно змінити у вашому житті, щоб мрія стала реальністю: знайти нову роботу, змінити професію, переїхати в інше місто і т. д. Тільки існує одне « але »: робота повинна приносити не тільки гроші, але і задоволення від її виконання - інакше нічого не вийде.
5. Закон завзятості.
Не опускайте руки, зіткнувшись з першими невдачами, не кидайте справу на півдорозі. Будь невдачі та провали - ступені до успіху, уроки, які ви повинні засвоїти, щоб придбати відповідні навички та досвід. Не зациклюйтеся на допущених помилках, а постарайтеся сконцентрувати свою увагу на тому, що було зроблено правильно, і наступного разу постарайтеся домогтися успіху.
6. Закон спеціальних знань.
Щоб зберігати і примножувати капітал, треба володіти спеціальними знаннями або користуватися послугами консультантів - фахівців з податковій системі, специфіці банківських операцій і т. д. Тому в програму досягнення мети необхідно включити пункт придбання спеціальних знань.
7. Закон віри.
Повірте в себе, у свої сили - і успіх обов'язково прийде до вас. Страх зазнати невдачі заздалегідь прирікає вашу справу на провал. Адже не випадково страх вважається одним з семи смертних гріхів.
8. Закон чесності.
«Подібне притягує подібне». Вибираючи спосіб збагачення, не забувайте про цей закон. Якщо ви обдурили - вас обов'язково обдурять, якщо ви вкрали - у вас вкрадуть втричі більше. Тому будьте гранично чесні з самим собою у веденні бізнесу.
9. Закон контролювання витрат.
Рівень багатства визначається вмінням людини жити на наявні у нього кошти: вміння отримувати від життя задоволення на ті кошти, якими ви володієте на даний період часу. Не скупіться на себе, розраховуйте свій бюджет так, щоб залишати частину коштів на задоволення власних бажань і на майбутній розвиток.
10. Закон благодійності.
Не шкодуйте витратити гроші на себе, адже часто не відмовляючи в задоволенні запитів своїх близьких, нам шкода витратити на себе певну суму, а в результаті життя не дасть вам шансів розбагатіти. Тому десяту частину доходу вкладайте в себе - коханого, десяту частину віддавайте на благодійність, але пам'ятайте: всі витрати на благодійність та допомогу близьким, на податки не повинні перевищувати 30% від суми доходів.
Раніше було прийнято віддавати десятину (одну десяту частину свого доходу) церкви. Тоді церкви і монастирі містили школи, лікарні, притулки для сиріт і жебраків. І десятина йшла не тільки на будівництво та утримання храмів, а й, висловлюючись сучасною мовою, на соціальне забезпечення. З іншого боку, дворяни і купці будували за свій рахунок церкви, лікарні школи. Вони розуміли, що благодійність не тільки їх розплата за багатство (краще віддати щось свідомо, ніж втратити тоді, коли цього не чекаєш), але й примноження грошової енергії (більше віддаси - більше отримаєш).

У міру сил займайтеся благодійністю. Знайдіть який-небудь дитячий будинок, товариство інвалідів і принесіть туди гроші або речі.
Принаймні, переконайтеся, що ваша допомога дійде до адресата. Якщо у вас погано з грошима і тут вже начебто не до благодійності, розберіть свої старі речі і роздайте їх жебракам або просто винесіть до сміттєвих баків і залиште поруч. Запевняю вас, що ваші навіть самі «ніякі» речі завжди знадобляться в господарстві певної категорії людей. І розберуть їх в одну мить.

Гроші рахунок люблять
Найважливішим у відносинах з грошима є їх рахунок. Крилата фраза: «Гроші рахунок люблять» має не тільки побутове, господарське значення, але і магічне. Оскільки єдине, що грошей приємно, - це коли їх рахують, але мало хто знає, як це робити правильно.

Облік грошей
Навчіться вести облік грошей.
Як це не здасться дивно, гроші «не люблять» розлучатися з людиною. Якщо так можна висловитися, гроші «мріють» лише про те, щоб залишитися з людиною, бути завжди поруч з нею, нікуди від неї не віддалятися і щоб їх було якомога більше.
У деяких стародавніх рукописах їх порівнювали з собакою або домашньою худобою. Древні вважали, що гроші «не розуміють» людей, які їх витрачають, по суті виганяючи з дому. Вважається, що грошам можна «пояснити», чому їм треба поміняти господаря. Для цього думки і бажання пропонується перевести у більш відчутну, предметну форму, близьку до грошей, наприклад написати на папері. Процес фіксування своїх фінансових планів на папері налаштовує тонкі біоенергетичні зв'язку людини і грошей, це головний крок до добробуту.
Не поспішайте витрачати гроші. У спокійній обстановці складіть два списки майбутніх витрат.
Перший - список великих покупок, другий - щомісячних витрат.
Через годину перегляньте списки ще раз і викресліть з них те, що вам не потрібно, те, без чого можна обійтися, і те, що є у всіх.
Перший список - великі покупки
Важливо визначитися з тим, що необхідно в першу чергу, яка сума на це буде потрібно. Потрібно зафіксувати у своїй свідомості і на папері мету.
Накопичити потрібну суму до певного терміну. Порахуйте, скільки потрібно відкладати з кожного надходження грошей для досягнення мети.
Стародавня істина гласить: «Не зберігайте гроші в одному місці».
Вона досі не втратила своєї актуальності. Місць зберігання повинно бути не менше шести. Шість місць зберігання забезпечує достаток у домі в сьогоденні, сім - у сьогоденні і майбутньому.
Звідти дві скарбнички. Одна може бути звичайною скляною банкою для дріб'язку, інша непрозора, важко відкривається - для купюр. Відразу ж покладіть в другу скарбничку розраховану суму і забудьте про неї, як ніби ви її вже витратили.

Усі витрати записуйте. В кінці місяця ви зрозумієте, куди йдуть ваші гроші і скільки безглуздих витрат ви зробили, виключіть їх у майбутньому.

Енергії бувають позитивні і негативні, тобто зі знаком «плюс» і знаком «мінус».

Енергія готівки - це позитивний вид грошової енергії, а енергія боргу - негативний.

Даючи в борг якусь суму, будь-яка людина як ніби щось відриває від себе. Комусь це легко, а інша - дуже мучиться!
Та ще й сумніви гризуть: «Віддадуться, не віддадуться?» Енергія грошей утворює одне з підполів нашої аури, і, віддаючи гроші, ми зменшуємо свою ауру, послаблюємо її. Людина, яка здає кров, відчуває слабкість, людина, що віддає гроші, - також!
Чи означає це, що не можна давати в борг, віддавати свої борги? Звичайно можна і потрібно! Та й потрібно допомагати близьким! 

Як правильно позичати гроші

«Борги до землі придавили».
Приказка

Насамперед важливо пам'ятати, що гроші вимагають до себе особливого ставлення: вони «не йдуть» до тих, хто тремтить над кожною копійкою, а й людей легковажних, які не знають їм ціну, уникають.
Подумайте: чи вмієте ви давати і брати в борг? І те й інше має велике значення в наших взаєминах зі світом фінансів. Якщо ви готові позичити гроші кожному, хто до вас звернувся, а самі не в силах попросити друзів або знайомих про послугу, або, навпаки, якщо ви легко позичаєте, хоча самі давати не любите, або просто не терпите ніяких боргових відносин - вам не уникнути фінансових проблем.
Визначте суму, яку ви готові позичити в разі потреби і яку можете дозволити собі попросити в борг, і ніколи не переступайте цієї риси. Причому, віддаючи гроші в борг, внутрішньо розстаньтеся з ними: не нагадуйте боржнику, не просіть, не вимагайте. Гроші не люблять.
Іноді повернення боргу вам доведеться чекати дуже довго: боржник ваш знайде сотні поважних причин, щоб не повернути вам борг.

Діліться! Та не збідніє рука, що дає! Жертвуйте жебраком, на благодійність, церкві ! Окупається: більше віддасте, більше прийде! «Благодіяння приносять вигоду і користь не стільки приймаючим, скільки тим, хто подає, так як доставляють їм відвагу перед Богом» (Святитель Іоанн Златоуст).
Частина, яка віддається - податок, десятина, подаяння, допомога рідним не повинна перевищувати 30% від загальної суми доходу. Це не означає, що, віддаючи більше, ви підете по світу, але що загальний фінансовий стан, швидше за все, буде погіршуватися - перевірено!

Максимально використовуйте можливості. Не проходьте повз, проігнорувавши одну, дві, три ситуації, що можуть принести дохід, ви перестаєте цікавити ангела-хранителя, який намагається допомогти. Він вирішить, що це вам не потрібно, і перестане надавати підтримку у фінансових питаннях!

Самі шукайте можливості! Шукайте застосування знанням і здібностями, розсилайте по фірмах і підприємствам інформацію про себе. Навіть якщо ви випробували всі варіанти і нічого не добилися зараз, завтра ваші сьогоднішні шукання виправдаються: «Шукайте і ви знайдете».

Як правильно віддавати гроші

«Що винен — віддати повинен».
Прислів'я

Будь-яке моральне порушення - порушення енергетичне, а енергетика «мстить» людям за посягання на її закони, часом дуже жорстоко ... І завжди настільки жорстоко і без жодних винятків із правил, що залишається тільки задавати в простір безглуздий питання: за що, за що мені таке ?!

Запам'ятайте: позичати навіть найближчим друзям можна лише ті суми, які ми можемо безболісно вилучити зі своїх витратних грошей, ту суму, втрата якої не вдарить значно по вашій кишені, тобто стільки грошей, скільки вам, взагалі-то, не шкода втратити.

З проханням про позику насамперед звертайтеся до рідних і близьких - щоб матеріальні труднощі вирішувалися всередині сім'ї. З енергетичної точки зору - це перерозподіл грошової енергії серед членів однієї сім'ї, а не залучення чужої грошової удачі з подальшою віддачею своєї власної.

Гроші - дивна штука. З одного боку це тільки засіб для досягнення певної мети, а з іншого - мірило і проявник моральних якостей людини.
Таке поняття, як «почуття обов'язку», можна застосувати і відносно боргу матеріального, грошового, морального, і це не випадково.
Раніше існували такі поняття, як «честь» і «борг» - як синоніми, так як повернути борг вважалося справою честі. Дворянин, який не повернув картковий борг, пускав собі кулю в лоб.
Сьогодні ж у нашій багатостраждальній країні пограбованим людям не хочуть повертати борги. Тому ставлення до боргу можна вважати дзеркалом моралі, що панує в суспільстві. Не віддані борги, нарівні з крадіжками, рано чи пізно караються самою же енергетикою грошей і придбаних на них речей.

Взявши в борг «просто так» і затягнувши віддачу боргу або повертаючи його по частинах, ви одночасно запозичуєте частину чужої долі. І якщо отримаєте, припустимо, одночасно невластиве перш везіння в справах, подібна позика може самим негативним чином відбитися на вашому особистому житті, не дай бог - на дітях, батьках, взагалі близьких, що зовсім не рідкість.

Давати чи не давати милостиню?
Не піднімайтеся на п'єдестал, подаючи жебракові, але будьте вдячні йому за те, що він існує, і ви, подаючи йому, можете допомогти самому собі. Благословен ж не той, хто бере, а що дає!
Свамі Вівекананда

Давати милостиню чи не давати? Ось у чому питання!
Зовсім не давати - не можна! Потім, коли ви самі будете щось у когось просити, вам не дадуть. Можете назвати це Божою карою, кармою або ще якось. Але давно помічено, що все повертається до нас, як бумеранг. Так спрацьовує все той же закон: «Що віддаси, то і отримаєш».
Але ж якщо в наш час давати всім, хто просить, розоритися можна. Що робити?
Тут не зайвим буде торкнутися питання про жебраків і милостиню.
Занадто багато розвелося жебраків. А раптом дам йому грошей, а він їх проп'є? «Той хто надає благодійність повинен не життя бідного досліджувати, але допомогти бідності і задовольнити нужді. Одне виправдання у бідного - недолік і нужда, нічого більше не питай у нього, але якщо він, хоча б був порочніше всіх, потребує необхідної їжі, то вгамувати голод його », - говорив Святитель Іоанн Златоуст. Відповідь тут однозначна - подавати.
Наведу ще слова Іоанна Златоуста: «Якщо бачиш бідного, не проходи мимо, а негайно подумай, яким би ти був, якби був тим бідним, чого б ти не хотів, щоб все тобі робили?»
У звичай увійшло тільки сварити жебраків, зневажати їх, називати дармоїдами. А дати їм гроші і одяг, щоб можна було працювати на морозі, ніхто не хоче, а хіба лайкою і презирством можна допомогти горю? Прийдіть до цих жебраків з діяльною допомогою, одягніть їх, нагодуйте. Надайте їм матеріальну допомогу. Всі вони, між іншим, плід і нашого жорстокосердості, неуваги, нашої гордині і самоугодництва. Скажіть: що б ви стали робити, потрапивши в їх середовище, ставши на їх місце? Борони Боже всякого від їх долі. І так дякують Богові щасливці світу цього за те, що вони при всій безлічі гріхів своїх вільних і невільних, живуть у достатку, розкоші, що всі блага ллються до них рікою, але нехай не забувають, що, коли їм дуже тепло, і світло, і ситно, і весело, - багатьом дуже і холодно, і голодно і вкрай невесело ».
Якщо на твоєму шляху встав жебрак, значить, десь у Всесвіті ти заборгував: дай йому грошей. Словом, вчини як людина.
Бо: «Якщо не подаєш нужденному, то не знаєш, що і сам ти людина», - говорив Преподобний Єфрем Сірін.
Відкиньте сумніви геть, і слухайтеся свого серця. Кого стане шкода, до кого потягнеться рука, відчуєте, що треба допомогти, - допоможіть. І не шкодуйте про це. Все до вас повернеться.
Але от якщо ви хотіли допомогти і не допомогли, тоді обов'язково втратите більше в іншому місці.

Перш ніж зробити який-небудь вчинок або прийняти важливе рішення, прислухайтеся до свого внутрішнього стану.
Якщо виникне тиснуче в горлі (в області щитовидної залози) або в сонячному сплетінні відчуття, а на душі сумбур, в думках - сум'яття, краще відмовтеся від своїх планів.

Умови успіху в справах

Щоб успіх супроводив вам в комерції, треба правильно зорієнтувати в енергетичному плані робоче місце.

Змінити створену самою людиною або кимось із «доброзичливців» програму бідності дуже важко. А уявіть, якщо на неї наклалася печатка заздрості, злоби й ненависті! Такий собі смертоносний коктейль. Одного ковтка, якого достатньо, щоб жити взагалі перехотілося ... Тому намагайтеся менше розповідати про свої майбутні плани, поки вони не втілилися в реальні справи.

Фінансове благополуччя в сім'ї

Фінансове благополуччя в сім'ї з любовним трикутником говорить про те, що успішні в бізнесі чоловіки інтуїтивно тягнуться до жінок, що приносить їм не тільки чуттєву насолоду, а й фінансовий успіх.

Дуже часто можна почути скарги людей такого плану: «Розумієте, просто біда якась, варто трохи заробити, як вся сума немов тане в повітрі, гроші йдуть миттєво! У мене подруга (друг) навіть менше, ніж я, заробляє, а при цьому ще й відкладати примудряється! У неї (нього) ж ще й перехоплюю до получки ... що за чортівня? !! »
Хоча тут чорт ні при чому, без містики й справді не обійшлося. Ні, ніхто таких людей не «наврочив», не «зіпсував». Але у грошей, як дуже важливого чинника відносин між людьми, є своя сфера обігу на рівні енергетики, своя база даних в невидимому людському оку інформаційному банку планети. Якщо хочете, свої власні «розум» і «емоції».
Для багатьох з нас буде корисно дізнатися закони, за якими гроші до нас «приходять» або від нас «йдуть», щоб не порушувати їх.
Езотерики вважають гроші особливим видом енергії (сильної і грубої), приборкати яку вдається далеко не кожному. Це залежить і від ваших психічних здібностей, і від вашої карми, і від багато чого іншого. Вам здається, це ви «робите» гроші? Ні - це вони йдуть або не йдуть до вас.

Установки, якими людина обмежує себе, притягають до нього негативні події життя, в тому числі і бідність.

Суттєву допомогу у зміні в кращу сторону свого благополуччя нададуть життєстверджуючі формули:

- «Моя енергія реалізується на щастя і достаток!»
- «Я знімаю всі заборони та обмеження на благополуччя!»

У наш нестабільний час навряд чи знайдеться людина, яка не думав би з тривогою про фінансове майбутнє своїх дітей. Щоб ваша дитина став фінансовим генієм, потрібно докласти певних зусиль, пов'язані з вихованням, навчанням і підготовкою до життя.

У нас в країні до грошей склалося традиційно неправильне ставлення. Ще в так званому "вищому світі" належало непристойним думати про гроші, а не про високе, не жити передовими ідеями, а матеріальним інтересом.
Так, людина по-справжньому жадібна, скнара, нічого, крім грошей, не любляча і не цінуюча, безумовно, постраждає теж - втративши в результаті і особисте щастя, і повагу оточуючих за своє жлобство. Адже в усьому важлива міра!
Однак і зневажливе ставлення до купюр, що дає перекіс в інший бік (мовляв, високе важливіше матеріального безмірно, соромно надавати грошам таке значення!), теж карається.
Тому що в нашому цілком матеріальному світі немає нічого більш-менш важливого: однаково важливі всі сторони життя.
Однаково важливо не порушувати законів світобудови, що стосуються і матерії, і енергетики, міцно пов'язаних між собою і пов'язаних нас, людей.
А оскільки думка матеріальна, то наше неприйняття грошей і служить перешкодою на їхньому шляху до нас. Щоб кардинально змінити ситуацію, потрібно кардинально змінити своє ставлення до грошей.
Міняємо ставлення до грошей
«Коли починаєш змінювати себе, свій внутрішній світ, то Всесвіт відгукується на це, підтверджуючи правоту наших дій, посилаючи нам те, чого ми потребуємо».
Створюємо позитивну грошову програму
- Як часто, деколи з пелюшок ми повторюємо негативну установку «гроші - це зло» в самих різних варіантах, тим самим відштовхуючи від себе багатство і благополуччя. Але варто тільки відмовитися від цих невірних установок, і наше життя і добробут зміняться в кращу сторону.

Негативна думка в нашій свідомості: «Хочу всі гроші відразу, не бажаю збирати по дрібницях все життя». Така установка заважає правильно жити і заробляти гроші.
Той, хто живе за принципом «все відразу», може безрезультатно прожити все життя, а інший, як та «курочка, що по зернятку клює і сита буває», здатний досить швидко досягти своєї мети, не сидячи без діла і потроху нарощуючи свій капітал .

 - Наслідком бідності та злиднів протягом багатьох років є установка: «У мене ніколи не було і не буде багато грошей». Це результат заниженої самооцінки, зневіра в можливість забезпеченого життя.

Під впливом негативної інформації, яка вихлюпується на нас по телебаченню, з газет у вигляді демонстрації вбивств багатих людей, порушення проти них кримінальних справ, формується негативна позиція відносно грошей: «Я боюся багатства, воно принесе з собою ... (небезпеку для життя, горе, багато занепокоєння і т. д.) ».
Все, що трапляється з конкретною людиною, - результат його способу життя і дій. Якщо його бізнес злочинний, то і життя цієї людини пов'язано зі смертельним ризиком. Цій негативній позиції потрібно протистояти.
 Самотній людині дійсно багато не треба, якщо він не одержимий манією користолюбства, скопидомства. Але у більшості з нас є діти, родичі, близькі, за долю яких ми несемо відповідальність.
Тому частіше звертайтеся до Бога з проханням:
«Я прошу Бога дати мені кошти на прожиток себе і всіх тих, хто залежний від мене, за кого я відповідаю і кому можу допомогти».
Стверджуючи: «Я ніколи не зможу заробляти багато грошей», людина перекриває собі можливість їх надходження.

Р. Кіосакі висловив чудову думку: «Людині можна допомогти тільки тоді, коли він сам щось робить». Ми ж часто прикриваємо свою бідність, не бажаючи зробити крок і зрушитися з мертвої точки, заспокоюючи себе думкою: «Все живуть так само погано, як і я, а багато і того гірше, так що я нічим не краще і не гірше інших». І продовжуємо животіти в убогості.
Але досить прийняти нову позицію: "Я вибираю багате і щасливе життя, сьогодні і завжди».
І наше життя змінюється в кращу сторону.
 - Для того щоб жити щасливо і забезпечено - треба навчитися жити в гармонії з Всесвітом і своєю душею.
Для цього треба перестати гвалтувати свою природу і чинити опір достатку.
Для того щоб жити бідно - необхідно відганяти від себе думки і слова благополуччя і щастя. Живучи за системою «Я не гідний», людина неодмінно стає бідним.
Багато хто з нас соромляться або бояться говорити про своє благополуччя, «щоб не наврочили», і тому говорять тільки про проблеми.
Обмінюючись негативною інформацією, ми залучаємо до себе енергії зневіри і неблагополуччя. Гарні ж новини ми так старанно ховаємо, що часом і самі забуваємо, де заховали. Якщо гарну квітку тримати в сейфі або комірчині, вона поступово зів'яне. Так і радість, посмішку, сміх неможливо втримати. Радісна людина заражає всіх навколо себе посмішкою і гарним настроєм. Сміх втримати неможливо.
А ось зневіру і сльози утримати легко. Якщо радість постійно ховати - вона перетворюється на сльози. Якщо ховати свою радість і благополуччя - вони перетворюються в бідність і зневіру.
Навіть якщо ви непогано забезпечені в житті, боїтеся злякати удачу, стверджуючи: «Навіщо метушитися, якщо і так непогано живеться». Не спокушайтеся! Гроші - це енергія. А енергії властивий рух.
Адже під лежачий камінь вода не тече. Якщо нічого не робити, не намагатися, то звідки ж взятися благим змін? Тільки в русі, у зміні ми можемо знайти силу, щастя, добробут.

Перебудувавши своє ставлення до грошей, ви зміните і характер зв'язку, що з'єднують вас з ними: гроші полюблять вас. І незабаром життя надасть вам шанс реалізувати ваші нові надії.

Кроки по залученню грошей

- Не відкладайте на «чорний день», тільки на розвиток: автомобіль, навчання. «Я з радістю приймаю Божественне благополуччя», «Мої доходи постійно зростають».
- Будьте завжди гранично чесні відносно грошей. Всі обмани, навіть найдрібніші, обертаються проти вас. Будьте відкриті всьому новому.
- Звільняючись від заздрісних людей, ви робите собі великий подарунок: на їх місце прийдуть ті, хто вас дійсно любить.
- Застосовуйте нові знання щодня, але не поспішайте. Щоб афірмації заробили і привели до позитивних результатів, матеріалізувалися, потрібен час.
- Наші думки і відчуття себе часто стають тією перешкодою, яка відгороджує від нас благополуччя. Якщо ви вважаєте, що у вас ніколи не буде достатньо грошей - так воно і буде. Відчуття себе «багатієм» притягує до вас гроші. А ось заздрість до чужого багатства ніколи не дасть вам правильно розпорядитися своїми грошима.
Перш за все, треба пам'ятати, що гроші - це духовна ідея, і нам потрібно з нею з'єднатися.

Грошима на тонкому плані управляє Сатурн, який править і кармою людства. Енергії цієї планети керують не тільки грошима, а й усіма паперами, що містять конкретну інформацію.
Тут явно виділяється ланцюжок: Карма - гроші - цінні та інші папери - час.
У багатьох людей спостерігаються порушення в ставленні до деяких ланок цього ланцюга.
1. Непорядок в паперах, їх неакуратне зберігання часто призводить до порушення у фінансовому благополуччі. Подивіться, в якому порядку зберігаються у вас документи, квитанції, листи, цінні папери. Знайдіть час і наведіть повний порядок.
2. Ваше ставлення до часу також може відлякувати гроші. Якщо ви багато часу проводите в мріях або переживаннях з приводу неприємностей, що відбулись, гроші йтимуть від вас.
3. Ваші страхи голоду і убогості в майбутньому є тією енергією, яка відлякує гроші. 
4. Місце, де ви тримаєте гроші, повинно бути акуратним. Зневажливе ставлення до гаманця або іншого місця зберігання грошей, відлякує їх.
5. Планування справ і призначення часу (число, рік) їх виконання повинно мати під собою реальні продумані терміни. Якщо ви не встигаєте з виконанням намічених справ у строк з незалежних від вас причин, завчасно скоректуйте нові терміни з урахуванням ваших реальних можливостей.

Необхідно робити окрему установку на те, щоб при цьому не було нанесено збитку в якійсь іншій сфері, тому що класичний приклад такої недоробки в програмі іноді призводить до того, що гроші ви отримаєте у вигляді, наприклад, виплаченої страховки за розбиту машину .. .
Також ви впроваджуєте в свою свідомість (підсвідомість) думка про те, що у вас достатньо грошей. Цілком достатньо, рівно стільки, скільки потрібно. Коли потрібно більше, грошей з'являється більше.

Цей спосіб забезпечує задоволення настійних і невідкладних життєвих потреб. Він непоганий як базовий, до якого можна додавати різні інші, щоб не тільки по необхідності гроші витрачати можна було, але й на задоволення теж.
Цей спосіб також можна підкоригувати, додавши необхідні установки в програму, і тоді він може забезпечувати і додаткові суми, крім необхідних.

«Гроші йдуть до мене. Як я сказав, так тому і бути! »
Повторюйте це багаторазово, постійно концентруючись на цьому, візуалізуючи, як гроші йдуть до вас. Чим сильніше візуалізація, тим краще. Побачте, як гроші приходять до вас. Уявіть, як ви будете тримати їх в руках і на що їх витратите - зазвичай це найцікавіша частина!

Раніше в заможних сільських будинках обов'язковим атрибутом, що прикрашає стіни будинку, були лубочні картинки. Наївні за своїми сюжетами, вони тим не менш зображували красиво одягнених, дихаючих здоров'ям жінок, гори бубликів, багаті палісади будинків - словом, все те, що за уявленнями жителів села символізувало достаток і процвітання, гарне здоров'я.
В даний час прийнято прикрашати офіси постерами із зображенням розсипів монет, доларів, євро, багатих яхт, вілл і т. д.
Психологи вважають, що будь-яка картина, яка постійно знаходиться у вас перед очима, поступово перетворюється на реальність.
Тому непогано, якщо ви прикрасите свій будинок, місце, де постійно перебуваєте, картинами багатства. Якщо такої картини немає в магазині, її можна зробити самому: це додасть їй індивідуальний колорит і зарядить вашим бажанням розбагатіти.
У деяких мережевих компаніях психологи регулярно проводять такі тренінги по створенню картини багатства.
Зробити це просто, взявши в руки ножиці, клей, аркуш чистого паперу і стопку глянцевих журналів. Спочатку підберіть необхідні картинки, які для вас значимі як символ багатства. Потім виберіть відокремлене місце, включіть музику, запаліть свічки і пахощі і починайте творити, складаючи колаж з вподобаних вам малюнків і фотографій.
Працюйте натхненно: ріжте, склеюють, уявляйте себе власником усіх цих багатих лімузинів, за кермо яких помістіть свою фотографію, котеджів, в якому живе ваша сім'я, і ​​т. п.

Думки про гроші

Ми всі рівні перед Богом, все Його діти. Значить, підтримка Неба забезпечена, ніхто з нас не ущербна спочатку.
Людина з'являється на світ не для покарання, а для щастя. Більш того, «ми народжені, щоб казку зробити буттям», скроєні «за образом і подобою Божою».
Хоча б іноді згадуйте, що резерви у кожного величезні, що ми використовуємо 5 (10, 15, 20)% своїх можливостей! Що кожен з нас в чомусь геніальний! Тільки найчастіше геніальність проявилася в ранньому дитинстві і толком-то помічена і не була. Згадайте!
Кожен з нас гідний хорошого життя. Важко посперечатися з тим, що «там добре, де нас немає»: є країни з найкращим кліматом - і для здоров'я, і ​​для бізнесу, і для благополуччя. Є й з гіршим ...
А народилися ми тут. Всі можливості використали? Нічого не вийшло? Глуха стіна? Тоді, звичайно, можна і в іншому місці щастя пошукати.
А якщо стіна в вас? Значить, міняємо себе, точніше, свої установки - систему цінностей, ставлення до життя, до себе, до близьких, до справи. Позбавляємося від страхів, комплексів, сумнівів, безвір'я. Міняємо шкіру!
Задайте собі питання: чи подобається вам ваша робота? Чи тією справою ви займаєтеся? Запишіть на листочку, яка робота вас влаштувала б. Складіть список своїх навичок, здібностей, ситуацій, від яких ви отримуєте задоволення, і спробуйте розібратися:
- Чи любите ви роботу тиху, щоб вас ніхто не чіпав.
- Або прагнете бути в центрі уваги?
- Начальник ви чи виконавець?
- Берете на себе відповідальність або віддаєте перевагу бути «сірим кардиналом»?
- Любіть вчити чи вчитися?
- Їздити або затишно сидіти?
- Чи лякає вас велика кількість контактів з людьми, чи це саме те, що потрібно?
- Можете працювати позмінно, з ранку до ночі чи як?
- У вас улюблена сім'я і ви нею жертвувати не збираєтеся?
- Чи ви готові в ім'я справи пропадати цілодобово на роботі, і це не шкодить сімейним відносинам?
Визначте:
яка робота вам приносить задоволення?
Робота без задоволення довгострокового достатку не несе! І навпаки, отримуючи від роботи насолоду, ви неминуче прийдете до благополуччя.
Відчуття переможця і є основний принцип для визначення правильності вибору ваших занять.

Божа допомога
Часто буває так, що людина не може знайти собі роботу. Адже зараз затребувані молоді, напористі, які вміють брати від життя все.
А як бути сорокарічним і більше, яким потрібно сім'ю годувати, і сил достатньо і знань, а от нормальної роботи немає. І ось вже білий світ не милий, і невроз тут як тут, і депресія, і комплекс невдахи. Людина б'ється як риба об лід, а відчутного результату немає. Особливо важко в такому положенні чоловікам, які завжди були здобувачами і годувальниками, а тепер вдома зустрічають тільки докірливий погляд дружини і дітей. А скільки жінок, які несуть на своїх плечах вантаж сімейних проблем поодинці, без чоловіків, адже їм теж сподіватися нема на кого. Допомогти в такій ситуації може століттями перевірений спосіб - молитва, і намагайтесь хоч щось робити, щоденно шукаючи вихід, знаходячи шляхи, щоб переломити ситуацію.
Вранці (або в будь-яке інше зручний час) читайте молитву. Краща з наявних - «Символ віри».

Атака на власне неблагополуччя повинна бути всебічно продуманою, планомірною і дуже рішучою. Праці на підготовку шкодувати не можна. Найчастіше удача є не золотою рибкою, а лише каталізатором, необхідним інгредієнтом, механізмом для запуску вашої справи.
Не соромтеся заробляти, бути забезпеченим! Не соромтеся того, що ваші діти і батьки добре одягнені і ситі! Позбувшись болісних роздумів на тему - де взяти кошти, переставши метушитися, чіпко і по-діловому взявшись за справу, людина приречена на успіх. Але для цього потрібно використовувати всі наявні можливості.
Золоте правило торгівлі

Золоте правило східної торгівлі «Торгуйтеся!».
Причому робіть це з посмішкою, жартом, отримуючи задоволення. На Сході цей ритуал вважається важливим священнодійством і для продавця, і для покупця, і для грошей.
Справа в тому, що гроші позбавляються від недбайливого господаря, але люблять ощадливих. У момент торгівлі гроші отримують підтвердження любові господаря до них і відповідають взаємністю.

Зустрічають по одягу...
Важливу роль в успішній торгівлі відіграє те, як ви одягнені. Тому, збираючись йти на ринок продавати, ретельно продумайте свій гардероб. Не дай вам бог прийти в тих тренувальних, в яких ви копалися на городі. Тоді вже точно у вас ніхто нічого не купить.
Одяг повинен бути чистим і не кричущим. Помітили, як елегантно виглядають рекламні агенти? Хоча, в принципі, вони торгують другорядним товаром. Одяг володіє і величезними магічними властивостями. Адже майже у кожного ринкового продавця є своя щаслива річ. Зазвичай вони запам'ятовують, в чому були одягнені, коли вдало продали товар, і намагаються надіти цю річ в наступний раз.
Пам'ятайте, щасливий одяг не можна часто прати, інакше ви «змиєте» з нього удачу.

Не збідніє рука, що дає

Дуже часто доводиться стикатися і таким явищем. Людина трудиться не шкодуючи сил і часу, домагається матеріального благополуччя, допомагає іншим і раптом відразу розоряється. В чому причина? У самій звичайної заздрості. Адже заздрість - та сама хвороба. Заздрість, гнів і страх - ось ті почуття, які стоять на шляху до успіху.
Важливо навчитися розпізнавати ці негативні почуття і свідомо трансформувати їх у позитив. Як тільки ви відчуєте заздрість, відразу міняйте установку, стверджуючи, що ви раді успіху інших, оскільки грошей у цьому світі вистачить на всіх, у тому числі для вас.
Іноді заздрісник і сам не радий почуттям, які народжуються в його душі, але зупинитися не може. «Ну чому їй (йому) так щастить? Адже з одного села, разом босоніж бігали, а дивися ж - і будинок, і сім'я, і ​​бізнес. А я чим гірше. Де ж справедливість », - думає заздрісник.
Іноді подумає, а іноді і вголос скаже. Або ще гірше закладе програму втрат: «Нічого, ось покачаєшся, коли у тебе чоловіка (дружину) вкрадуть, з роботи поженуть, тоді куди і твоє багатство і доброта дінеться». І починає потихеньку збуватися чорне пророцтво.
Або інший варіант. Кращий друг каже: «Я тобі заздрю ​​білою заздрістю, все у тебе виходить». І знову той же результат. У до того успішної людини - суцільне невезіння в справах, на службі, в сім'ї.
Заздрість є заздрість. Вона не може бути білою. Заздрісна людина, при отриманні хорошої новини про успіхи іншого відразу опустить очі, щоб приховати бурю обурення в душі. При цьому вона буде виражати радість на словах.

Заздрісна думка, немов павутина, брудною мережею своєю бере в полон те, що називається тонкими тілами. Енергетично людина, якій заздрять, схожа на перевернуту вниз дном банку, облиту фарбою. Всередину не потрапляє нічого, але зверху все покрито брудом. Ось через такий енергетичний бруд і втрачає ангел-охоронець людину з виду. Немає допомоги, порушений потік енергії, і людина захворює. Звичайно, часто відбувається самоочищення.
Досить часом спілкування з природою, відвідування церкви, і проблеми як не бувало. Але якщо заздрісник поруч часто, то накопичення енергетичного бруду дуже велике. А варіанти, коли таких людей кілька, практично завжди ведуть не тільки до погіршення самопочуття, а й важкого захворювання.

Підготували:
В. Орел
В. Масик

Немає коментарів:

Дописати коментар