Интернет реклама УБС

07.12.15

Дещо про туризм

З давніх часів подорожі були головним джерелом нових відомостей про країни, народи, культурах і загальному характері нашої планети. Але навіть зараз, коли, здавалося б, у світі не залишилося нічого невивченого, внутрішня тяга до мандрів і пізнання залишилася незмінною. Ймовірно, така наша сутність - завжди прагнути до чогось нового, незвіданого і цікавого. І нехай часи великих географічних відкриттів залишилися в минулому, для кожної окремої людини подорож - це завжди індивідуальне відкриття, причому нітрохи не менш велике.

Зате сучасним мандрівникам зовсім не обов'язково зношувати ноги в кров і ночувати під холодними монастирськими стінами. Сучасний туризм покликаний дарувати радість, енергію і корисну інформаційну навантаження. Втім, тут вже кожен вибирає по собі: кому м'який пісочок, а кому дикі сталкерські марш-кидки. У цьому-то й полягає принадність розвиненого туристичного ринку - нам доступні всі види турів. Це прекрасна можливість зосередитися на темах, які виключно цікавлять вас.

У наші дні найбільшого поширення набули екскурсійні тури. Завдяки насиченій і ретельно спланованій програмі вони дозволяють швидко і повноцінно ознайомитися з визначними пам'ятками різних країн.
Причому розвинений екскурсійний туризм практично повсюдно. Багато екскурсійних поїздок пропонується в форматі автобусних турів, які, до речі, доступні практично всім і не забирають багато часу. Ну а якщо часу вже зовсім мало, то можна скористатися туром вихідного дня. Такий варіант - непогане завершення напруженого робочого тижня.

Для особливо вибагливих мандрівників існують індивідуальні тури, які мають на увазі ретельне планування поїздки з урахуванням всіх примх клієнта. А примхи нині бувають найрізноманітніші - від пересічних шоп-турів до зовсім вже дивних атомних і військових. Що ще буде, коли ми космос освоїмо!
Поряд з екскурсіями в ціні і пляжний відпочинок (до речі, одне іншому зовсім не заважає). Як правило, такого роду турпослуги передбачають розміщення в готельних комплексах - причому деякі пропонують таку кількість розваг, що гостям навіть не хочеться покидати їх межі. Втім, не варто асоціювати пляжний відпочинок з однією лише лінню. Практично всі популярні курорти мають широкі можливості для активного відпочинку: дайвінгу, скелелазіння, водних видів спорту. Постійними лідерами курортного відпочинку і раніше залишаються Туреччина, Єгипет і Болгарія. Зрозуміло, не менш прекрасні і багато інших європейських курортів, тільки от вони помітно дорожче.

Якщо мета - не тільки зарядитися емоціями, але і здоров'я підправити, то до ваших послуг оздоровчі тури. Прекрасні бальнеологічні курорти Ізраїлю, Чехії та Австрії виразно поліпшать самопочуття і приведуть вас в тонус. 

Наталія Браілко 

Немає коментарів:

Дописати коментар