Интернет реклама УБС

25.02.16

IT- новини


Сьогодні Україна у війні. Вона і в економічному калапсі, проте бізнес степ бай степ продовжує йти уперед. Так 9 лютого у затишному місці центра Києва в традиційній формі для айтішних компаній було презентовано найбільший в Україні маркетплейс. Присутніх запевнили, що він з товарами перевіриних продавців- Bigl. ua . На ринку він з»явився завдяки творцям Всеукраїнського торгового центру в Інтернеті Prom.ua, які мають значний
успішний досвіт роботи на ринку електронної комерції України.
 З кожним днем стає все ширшою і необхідною сфера послуг. Все ширшим фронтом споживачі послуг переселяються в Інтернет. Сотні компаній продають свої товари та послуги на Prom.ua , для роботи на Bigl. ua відобрані найкращі. На IT ринок приходять такі відомі компанії, як Alibaba.com , amazon.com… Ідеологія покупця –підвищення конкуренції, що дає усереднені ціни. Керуючий маркетплейс - це як рішення Bigl. ua виграють всі.
Презентуючи маркетплейс директор з маркетингу Олексій Філановський зазначив: « Маркетплейси в світі і в Україні- це крок до нової економіки, без регуляторів, купівельників, менеджерів категорій тих, хто визнає, що маркетплейс максимально зближує продавців з покупцями- тут успішним стає той і лише той, хто продає кращий товар і якісно обслуговує клієнта».
 На момент старту на Bigl. ua зафіксовано понад 5,5 млн. товарів, що у 25 разів більше, ніж у відоміших офлайн гіпермаркітах України. Тут є присутні продавці і зібрані товари різних цінових категорій від економ до преміум класа з різних регіонів України.
 Усі сподівання вибудовуються на те, що за пів року в асортименті з»явиться не менше 10мл товарів та 2,5мл покупців на місяць.
На останок тільки варто додати - кожна покупка на Bigl. ua застрахована на 3000 гривень. Чого тільки не зробиш задля унікального покупця.

Віктор Богема

Немає коментарів:

Дописати коментар